ahojte, poradte prosim pri vybere kocika.Mne sa pacia vsetky, takze tazke rozhodnutie 🙂
ja mám na to jediný názor...určite spojené....len si predstav ako ideš tlačiť golfáč....keď prší....v jednej ruke dáždnik a v druhov tlačíš kočík....ktorý ti lieta kade tade.....sa "namakáš jak kôň"
na tom so spojenou ruckou sa mi zda, ze ma aj pevnejsi kosik
ja som za spojenu rucku....je to praktickejsie,najma ked budes mat volnu iba jednu ruku-ako baby radia...ukocirujes to lahsie 😀 😀
Spojena rucka je urcite lepsia.
Mala som inglesinu magnum,teraz mame sportiak golfacoveho typu a je to zle,lebo sa neda ovladat 1rukou,ako som bola zvyknuta pri inglesine..resp.da,ale je to vyrazne tazsie..
Takze moj hlas patri spojenej rucke...
spojena - s tou jednou rukou to my mamicky musime ukocirovat casto 🙂
@katarinamarkova s tym cholfacom sa neda zatacat jednou rukou?
Mám golfac, ale uz by som brala len spojenú rúčku. S jednou rukou sa to fakt nedá ukocikovat! ☹
@nathuska skus si od nejakej mamicky pozicat na skusku 🙂 mozno na par min. pokocikovat babo, alebo zabehni do predajne, tam ti kludne daju vyskusat 🙂
ja som skusala len raz ked som kamoske kocikovala babo, ale narobila som sa 10x viac.....mne osobne to neslo vobec 🙂
.....ale mozno maju ine maminky inu skusenost.....skutocne si to vyskusaj, uvidis co ti viac sadne, ved budes kocikovat asi casto 🙂 tak nech je to viac oddychom ako stresom 🙂
no mala som aj aj, lepšia je spojena ručka,
jednoznacne spojena rucka 😝 😉
ja mam Britax B-Agile, ma spojenu rucku a aj nozicky si mozes polohovat, odporucam tento a jednoznacne spojena rucka, mozes ho ovladat aj jednou rukou, ani nevies kolko krat sa ti to zide 🙂
dnes sme boli v Betliari v zahradach a tam je dost zly teren, no kociar ro zvladol perfektne 😉
naj kočik v tomto smere je aj tak baby jogger city mini gt, velkosť obrovska na priestor, maly a lahučky na skladnosť spojena ručka, super skladanie a ako jeden z minima malych akoby golfačov ma nafukovacie kolieska, no cena je vyššia
jednoznačne spojená rúčka. mám kočík Nunna a tam je rúčka spojená. vždy som chcela mať spojenú rúčku. tiež si neviem predstaviť, že rúčky oddelene a prsí alebo v rukách nákup a pritom držíte ešte aj dieťa a treba tlačiť ešte aj kočík.
Ja mam mclaren golfac a nie je spojena rucka a pohodicka,jednou rukou ovladam kocik, skladanie kociku tiez, ja osobne si myslim ze je to o zrucnosti a nie o spojeni rucky na kociku 🙂 v pohode nosim dieta, tlacim kocik, zlozim kocik jednou rukou a nakup zavesim na rucky kocika. takze by som sa zamerala na ine parametre pri volbe kociku 🙂
pri mladsej dcere mam sportak so spojenou ruckou /hauck/, pri starsom mam golfac /inglesina/ a omnoho lepsia je spojena rucka.. sportak mam ale trojkolesovy, ten sa mi ovlada najlepsie - hlavne ked dceru taham za sebou /kvoli slnku, aby jej nesvietilo do kocika/ a musim nahanat starsieho..
ked ju mam v golfaci, tak sa mi ovlada tazko - ten pouzivame, len obcas, alebo vtedy, ak potrebujeme vela priestoru v kufri.. totiz, golfac je skladnejsi..
@nathuska golfac so spojenou ruckou 😉 mas v tom vyhody lahkeho golfaca, a spojenu rucku
@dadda aj ja davam tu sietku za operadlo 🙂 , ale aj tak maly taha cele operadlo so sebou dopredu aby videl,preto hladam nieco co ma tu opierku viac vpredu.videla som kocik baby design na predajni,sice nie tento isty ale mal opierku chrbta dost vysunutu tak dufam ,ze bude mat aj tento co som objednala(s tou spojenou ruckou) .Ja mam britax 7 mesiac a ta farba je skareda,ale chcem ho skusit dat dokopy s tou farbou na textil a ak by to vyslo chcem kupit donho nejaku farebnu vlozku na ozivenie.V zime by bol britax urcite lepsi kvoli kolieskam a este na uspinkanie syna na dvore este posluzi 🙂
takzr bezovy so spojenou ruckou objednany 🙂 este chcem objednat nejaku farebnu vlozku .aka by sa hodila?rozmyslam nad zltou alebo zelenkavou???
Jednoznacne spojena rucka
@nathuska
@dadda
Aj ja mam britax.....ale fossil brown, mega spokojnost, ked sa date do skupinky britax,tam je presny popisd,ako si vytvorite kolme sedenie....absolutne jednoducho a viacero moznosti....skuste mrknut...a inak, baby tam spominali, ze im zreklamovali aj vyblednutu striesku, popripade nova stoji 12€ a k ciernej mozes zvolit akukolvek inu farbu....
@martinella1 fakt sa da kuput strieska? 🙂 to je super a kde sa da zohnat ?dakujem 🙂
kazde ma svoje vyhody, golfac je mensi, mozes ho poskladat a vziat jednou rukou ajdo autobusu, a spojena rucakama vyhodu v tom ze tlacis kocik jednou rukou, ked v druhou drzis dalsie dieta, alebo dazdnik ak prsi, vtedy je to katastrofa s golfacom 🙂
https://www.modrykonik.sk/group/4260/
@nathuska skus mrknut sem....a sekla som sa trosku v cene, strieska je za 14,55....
@martinella1 dakujeeem 🙂
Z mojej skusenosti- pre mna je lepsia spojena rucka (Concord Fusion, Brio Go). Sestra mala golfky, ale vymenila za spojenu rucku (Peg Perego).