Prosím poraďte mi ktorý kočík je lepší či concord neo alebo fusion chcem kupovať a vôbec neviem ktorý je lepší ak niekto ich mal prosím poraďte dakujeem
jendoznacne fusion, je vacsi priestrannejsi v sportovej casti a ma velky nakupny kos🙂)) sportova cast je teda urcite lepsia ako pri neo
Ja mam neo a nakoniec som bola velmi rada, ze som si ho vybrala. Maly vobec nechcel lezat vo vanicke, tak som ho do 4 mesiacov nosila v satke a potom som ho dala do sportaku. Kedze je syncek mensi oproti ostatnym detom, tak mi to korytkove sedeni velmi vyhovovalo, vo fusione by sa stratil. A bol otoceny ku mne, videl mna, videl von a tam bol spokojny. Takze spokojnost a teraz tam je na novych modeloch aj vacsi kosik, to je tiez super
Ďakujem moc za názory no bývam v meste tak väčšinou po meste budem chodiť a toto čakám druhé tak budem sa hodné naťahovať a dosť chodievam k mame tak skladanie do auta takže hore dole stale to isté a neviete ako to je s kolesami v predu lebo ten neo ma dosť malé ze ako sa jazdí v zime.fusion ma väčši košík jaaj ja som zúfalá paci sa mi neo ale nepoznám ho
ahojte, mam otazocku, viete mi niektora poradit? Mam doma concord fusion, no kupovali sme pred 3 rokmi uz len sportak a chcem dokupit vanicku a vajicko, no kosik dole je oranzovy (stara kolekcia) a chcela by som ho cierny, aby sa mi hodil k hocijakej vanicke, neviete ci sa da kupit samostatne alebo neviete o niekom ci by to nevedel usit? Vopred dakujem za info 🙂 🙂 🙂
@samantha111 mala som neo, kamoska mala fusion. vanicka aj vajicko su rovnake, akurat sportak a konstrukcia je ina.
ak budes chodit len do mesta a potrebujes lahky, skladny, sikovny kocik, tak je neo lepsi. ma super nacvakavaci system- fusion ho nema.
ak planujes chodit skor do terenu a nebudes kocik casto skladat a natahovat sa s nim, tak je lepsi fusion.
neo je otocitelny do oboch smerov, ale je uzsi a ma korytkove sedenie.
fusion je len v smere od Teba, ale je sirsi a ma polohovatelne nozicky aj chrbat.
neda sa povedat, ktory je lepsi a ktory je horsi, mozes to posudzovat len individualne, ze ktory bude Tebe viac vyhovovat 🙂