11kg na golface teda rozhodne je privela... pozeram to bebe confort, ale to nie su klasicke golface a zda sami, ze to nie je moc prakticke takyto kocik rozkladat na 2 casti pri skladani 😖 (ak som to dobre pochopila...) ujasni si, ci potrebujes kocik na dlhe prechadzky s este nechodiacim dietatom (potom ti bude mozno jedno, ze to ma 11kg) alebo kocik pre chodiace dieta, ktore sa obcas bude potrebovat posadit a kusok odviezt (potom ti nebude jedno, ze tlacis 11kg a este k tomu nahanas dieta 😉 ); ci potrebujes kocik na denne pouzitie na dlhe prechadzky, alebo kocik rychlo poskladatelny na cestovanie, lahko prenosny v ruke...
11kg na golface teda rozhodne je privela... pozeram to bebe confort, ale to nie su klasicke golface a zda sami, ze to nie je moc prakticke takyto kocik rozkladat na 2 casti pri skladani 😖 (ak som to dobre pochopila...)
ujasni si, ci potrebujes kocik na dlhe prechadzky s este nechodiacim dietatom (potom ti bude mozno jedno, ze to ma 11kg) alebo kocik pre chodiace dieta, ktore sa obcas bude potrebovat posadit a kusok odviezt (potom ti nebude jedno, ze tlacis 11kg a este k tomu nahanas dieta 😉 ); ci potrebujes kocik na denne pouzitie na dlhe prechadzky, alebo kocik rychlo poskladatelny na cestovanie, lahko prenosny v ruke...