Je lepší Babypoint mark Q či Baby jogger city mini?

franziska2010
18. jún 2011

Je lepší kočík Babypoint mark q či Baby jogger city mini? Mate niektora skusenosti s tymito kocikmi?Su to moje favority.Na bpmq sa mi zda lepsi potah a je tam aj nastavenie noziciek.diky

zuzikkaa
18. jún 2011

@franziska2010 zalezi ake velke mas dieta,,tak po 18mes uz drobec az tak nepotrebuje polohovat nozicky lebo v kociku uz tolko nespi...a baby jogger je lepsia znacka,,BP su polske kociky... 😉

franziska2010
autor
18. jún 2011

aj som si myslela,ze polsky.ja vela cestujem a hladam taky,co najmansi po zlozeny.BP je mansi.BJ je dost siroky.moja mala ma teraz 13 mesiacou.mame chicco,ten sa sklada na dazdnik a v kufri zabere dost miesta.viete niektora,da sa BJ kupit v Polsku?

maryem
29. júl 2013

@franziska2010 neviem, ci je to najlacnejsie..preco chces z Polska? kedysi som pozerala na tejto PL stanke, ale nemam osobnu skusenost..
http://dino.sklep.pl/nowy/advanced_search_resul...
Ale city mini tu nikde nevidim..

franziska2010
autor
29. júl 2013

@maryem to som pisala uz pred rokom.nakoniec som kupila baby jogger a bola som s nim velmi spokojna.jednym tahom som ho zlozila a zabral naozaj malo miesta 😉

maryem
30. júl 2013

@franziska2010 Jej, tak prepac 🙂 🙂 🙂 Az teraz kukam na datum.. A kupila si ho na SK? Tiez mam, 4kolku, nedam ju nikomu :D :D Tieto sa im ozaj vydarili..

franziska2010
autor
30. júl 2013

nic sa nedeje 😉 no,kupila som na Sk 1/2 roka pouzivanu.my mame cervenu 3 kolku.

franziska2010
autor
30. júl 2013

@maryem nic sa nedeje 😉 no,kupila som na Sk 1/2 roka pouzivanu.my mame cervenu 3 kolku.