Poraďte, akurát objednávam kočík a rozmýšľam nad farbou..... tak čierna alebo béžová ?
My máme krikľavo ružový, farba je hrozná, ale kupovala som ho od kamošky za dobrú cenu, a všetci si nás hneď všimnú...:D mne sa páči z týchto dvoch farieb asi viac béžová....viem si k tomu predstaviť peknú mašličku a dečku, no budeš na ňom vidieť viac špiny...v čiernom by som sa bála aby malej nebolo moc teplo keď svieti slnko, už aj v našom je jej veľmi teplo a je z toho nervózna...🙂
béžový 🙂
Za mna urcite cierny.Cierna farba nikdy nevyjde z mody a pekne sa da kombinovat s doplnkami od deky az po hracky na kocik.
Cierny
Mne sa paci viacej bezova.
Béžová 🙂
Nikdy nie čierny - po prvé, vyzerá ako truhla, po druhé, keď naň pečie slnko, musí to byť úplná polahoda ležať v ňom...
Čiernu skôr vyťahá slnko 😉
bezovy je pekny 😉
Pre dieťa akákoľvek farba, len nie preboha čierna! Čo už je to len za nápad? Argument o tom, že nikdy nevyjde z módy, je na smiech.
Kamosky co mali bezove kociky jich vkuse prali , boli hned spinave.. Cierny ok lahko skombinujes ale asi by som si cierny kocik nevybrala. Ja som mala napr tmavomodry.
Ja som mala na Briu čiernu vaničku a vôbec mi ju slnko nevyťahalo, ja som za čiernu, určite nejaké šikovné maminky šijú na Crusi striešky, či? Ale aj v šedej farbe je pekný 🙂
bezova
ani jedna ani druha, cierna pre babatko nepasu a bezovy sa bude spinit :D
Pre mna z praktického hladiska tiez ani jedna - na ciernu bude v lete prazit slnko a babo sa tam uvari, bezova sa bude velmi spinit...existuje kopec iných praktickejsich farieb...ale co sa tyka vzhladu, pacia sa mi obidve rovnako 😉
jednoznačne béžový, čierne kočíky to je podľa mňa ako truhla na štyroch kolesách no taký kočík by som v živote nechcela ani zadarmo 😉
Bezova 😊
Bezova. Cierny kocik sa mne osobne nepaci, a to moze mat aj ruzove vnutro 🙂
mne sa páči čierny
ja mam bezovy a nemam pocit, ze by sa mi spinil. vanicku som znosila 8 mesiacov od oktobra do maja. sneh, daz, plust, dedina ... prala som len vnutorny potah, ktory je biely a zaspinil sa. vonkajsi je uplne v pohode.
cierna je sice elegantna, no jednak sa mi pre dieta nepaci (kocik nie je modny doplnok pre mamu, ale ma byt prakticky pre dieta) a dost mozne ze v lete skor vysedivie na slnku ... ale to nemusi byt.
Za mna cierny...
ja mam cierny a z tych dvoch sa mi pacia obe 🙂 a cierne kociky su krasne, stylove, moderne, aj mojej 93rocnej babke sa nas paci, ale skupina zadubenych ludi bude tvrdit vzdy komentare typu: truhla na kolesach, atd. tak to by som si vobec nevsimala a na kazdy kociar svieti slnko. Dietatu je uplne jedno v akom kociari lezi. 🙂
Aj mne sa paci viac cierny.. len bacha na kvalitu kocika lebo moze ti ju rychlo vytahat slnko ako mne ☹
Bezovy...z tych 2farieb...ja osobne som onoho casu vahala medzi bezovou a cervenou a zas z praktickeho hladiska vyhrala cervena.. 🙂
Ale teda ciernu by som urcite nezvolila...
Určite béžový. Kamarátka a aj naša suseda mali béžové kočíky a nešpinili sa. 😉
čierny vyzerá jak pohrebák.
A mimochodom aj čierna sa môže veľmi viditeľne špiniť, ja mam čierne nohavice na ktorych okamžite vidieť každy detail, každu špinku
z týchto dvoch by som vybrala béžovu, ale asi by som hladala aj inu farbu
ciernu nie-neuveritelne ti na nu bude prazit slnko v lete---plus sa na nu chyta vsetko..,plus plastova vanicka-male sa ti tam bude varit-kamoska mala tiez tak :-/ maly bol vemi nespokojny v nom..
obe su krasne ... ja som mala podobne farby 😉 vyhrala bleda ... lebo predsa len je to maličké bábo 😉 neviem či ten štýl v tedy zohrava takú rolu 😉
ale ten čierny je velmi pekny 🙂 cize nebude to zle rozhodnutie ..
Mala som bezovy.vyzera ako novy vobec sa nespinil
To sa na MK nepýtaj, polovica ti povie béžový a polovica čierny a budeš tam, kde si aj teraz 😎