Kocik Cybex priam limitka DJ Khaled , je vhodny podľa vás aj pre dievcatko?
anooo
Vpohode. Hlavne, ze sa paci tebe
Aj dievčatká majú radi zvieratká. 😉
@skolara nejde o zvieratká ale farbu , že je taký modro zelený
Nechce sa mi počúvať od každého potom že prečo mám chlapčenský kocik 😂 preto ma zaujíma názor tu od vás aby som tomu predišla
neviem o zákone,ktorý by určoval,akej farby má byť kočik pre dievča........moje nervy,mne je u riti,aký kočík si niekto kúpi
ja nikdy neriesim co si kto myslim kupim to co sa paci mne v klude ho moze mat aj dievcatko
@rozculena ja som sem napísala len kvôli tomu lebo mne osobne príde ten kocik chlapčenský a zaujimal ma názor ostatných ..
Pozri, nám lekári na 3x potvrdili, že čakáme dievčatko. A narodil syn 🩵 tak sa vozil v bordovom kočiari, a čo? nech sa každý stará o seba. Ešte aby som narýchlo kupovala iný, či niekomu vysvetľovala farbu kočiara 🤦🏻♀️
Tento kočiarik je fajn pre obe pohlavia, buď v pohode 😉
Mne tiez pride chlapcensky. Ale inak je uplne gycovy a nevkusny. To uz nepredas.
Skor by ma trapilo aky je to gyc,ale inak moze byt aj pre dievcatko.
Cybex limity sú ziadane
Syn sa vozil v cervenom. Dcera v zelenom a hnedom. A cuduj sa svete, nic sa neudialo… vyber si kocik, aky sa ti paci…🤷🏼♀️
mne príde pre chlapca... a vôbec sa mi nepáči.
Môj malý sa vozil v kočíku lososovej farby so sivou a nemá traumu a je normálny 😀
Mne sa páči. Je trochu divokejší, ale pekný.
Tebe sa paci, kup ho, nepaci sa ti nekup. Dietatu to bude suma fuk a ostatni mozu pisat na lamparen ak sa im nieco nepozdava.
Mne sa paci.
Je zaujímavý a farba je veľmi pekná. Nevidím problém ..za mňa aj pre dievča, aj pre chlapca.
pre srandu, ktore su chlapci a ktore dievcata?
Za mna je kocik totalny gyc a nevkusny, ale videla som aj horsie. Ale ani chlapcensky a ani dievcensky. A co sa kecov tyka, mojho chlapca, obleceneho v traktorovych leginkach a tricku s buldozerom povazovali pravidelne za dievcatko... a dcerku v satockach za chlapceka...