Som na 99% rozhodnuta pre kocik Cybex Priam 3, ale tie modne limitky, nie jednofarebny.
Odradza ma iba nasledny predaj. A samozrejme nastavajuci, ktory pinda ze to nepredam ani za 100ku😏
Ake mate skusenosti? Vykaslat sa na splnenie svojho sna o takom kociku a kupit polsky lahko predatelny?
@jarkap1 medzi cybexom a polskymi kocikmi je kvantum inych predatelnych kocikov. Medzi poprednymi bugaboo, joolz, britax. Ale bude to tvoj kocik, ty ho budes mat, takze si vyber podla svojho vkusu. Ja ked som vyberala kocik, nie s tym, ze ho budem predavat, ale s tym, ze ho pouzijem aj pri druhom, tretom dietati a ked bude este schopny ho darujem alebo predam za symbolicku cenu.
@jarkap1 ja som bola rozhodnutá pre Cybex simple flowers, lebo sa mi veľmi páčil dizajn, ale keď som skúsila v obchode iné kociky, od tohto výberu som upustila. Je síce pekný, ale okrem toho pre mna nič moc, rucka sa kýve hore-dole, po dlhšom používaní sa supe, je veľmi nízky a nedá sa hojdať, iba tie nové E podvozky cez aplikáciu aj to len dopredu dozadu. Za full výbavu v cene okolo cca 3000 € by som čakala viac 🤷♀️
Som v skupine na FB vola sa Cybex SK bazar.... tam si daj inzerát a dostaneš veľa ponúk zachovalých kočíkov limitiek a musíš riadne zhumpľovat ten kočík aby si ho predala za 100e. oni si držia cenu (hlavne znacka keďže je teraz taka podchytena) a vieš ho predať nie veľmi pod ceny a hlavne limity si držia cenu
Jasne, predas. 🙂 Ja som tiez tak kupovala limitku a budem predavat. Len rozmyslam, ci uz predat vanicku alebo potom rovno aj vanicku a sportovu cast. 🙂
@jarkap1 práveže poľský nepredáš sú ich plné bazáre. Cybex si kúpou nájde vždy