Chcela by som lahší kočík na presuny auto-škola, keď tak nejaké výlety, nerovne chodniky atď. Tento sa mi páči. Je to dobrý kočík? Alebo hrkalka? Sme vyšší rodičia (178 a 185cm). Jeden kočík mám z 2komb. je super ale teda keď ho vložím do kufra tak mi ostane cca 20cm volneho miesta... ďakujem krásne
Ahoj, my ho mame.ja mam 173, muz 192 cm a je to ok.
Kocik je super,spratny,lahky. Pravda je,ze ho vyuzivame hlavne v meste, ale zvladol aj chorvatske kamienkove plaze.
Za mna je naozaj fajn a pekny
@jankarec dakujem pekne 😊 a nevadi medzi strieskou a operadlom,ze to nieje spojene a teda prefukuje tam? Ci to takto nieje nejaky problem? Je to skor kocik letny alebo chodite snim aj cez suchu zimu? Neviem ci ist do tohto aj ked sa mi velmi paci alebo radsej pozriet iny.
Kupovala som ho preto, lebo je veľmi skladny a ľahký. Za mňa fajn. Ľahko sa s ním manipuluje, zmesti sa do lietadla aj ako prirucna batozina. Dizajn je veľmi pekný. Prežil dzunglu, akurát na veľmi zlý terén je nie moc ôk. Jedine co mi vadi, že hore nemá na striezke takú tu časť že môžem skontrolovať dieta ci spi, alebo nie.
@lasona dakujem pekne a je to skor sezonny letny kocik alebo aj sucha zima? Tak do terenu mam kocik z 2kombinacie moon relaxx edition. Ten je super aj vahovo sa to da aj ked je teda tachsi (cca 11,5kg dokopy so sportovou castou) ale teda zaberie mi uz skoro cely kufor... toto by som vyuzivala na presuny autom kazdy den skola(takze klasika nerovne chodniky) a nejake vylety a dovolenky, kde su teda tiez chodniky ziadny extra teren. Len neviem ci ist do tohto alebo radsej easywalker jackey xl.
Nato co pises by som kupila joolz aer, teraz je novy joolz aer+ tieto vies vziat aj na palubu lietadla ako prirucnu. Za mna je elodie pekny kocik, ale taka hrkalka. My vela cestujeme, takze z tychto “malych” kocikov sme vyskusali kadeco. Teraz sa chystam na novy cybex coya v lete 🙂 Jackey je fajn pre vyssich rodicov.
@milanemila na joolz aer/+ som nasla nie moc lichotive recenzie kvoli malym kolieskam... ze to je skor vhodne na hladke chodnicky a cesty a teda,ze pri nerovnom chodniku skorp prevratili dieta... tak neviem co si mam o tom mysliet ale teda pozerala som aj cybex eezy twist ten má tiez trosku vacsie tie kolieska,ze by teda mohol prejst nerovnym chodnikom, coya ma tiez male kolieska a tusim aj ta strieska je mala
Aj v zime bol ok,neprefukovalo. Maly bol vo fusaku samozrejme. Ja by som si ho kupila znova.
Mondo nema vacsie kolieska ako aer 🤷🏼♀️ aer+ som nemala este, ale ten kalsicky sme pouzivali dost a aj v piesku napriklad. Vsetky tieto male kociky su menej stabilne ako “klasicke” ale teda ani v jednom sa mi nepodarilo skoro ani realne prevratit dieta a rovnako ani jeden nie je realne do terenu. Skus si mozno tie kociky pozriet na predajni alebo na den pozicat ak ho ma niekto v okoli
@milanemila to mi je jasne, za to to nieje prioritne jediny kocik, ktory by som pouzivala na teren mam ten moon len som uz chcela nieco mensie aj na tie dovolenky. Na predajnu zatial neviem ist ale urcite hned ako to bude mozne tak pojdem . Dakujem pekne
Keď tam dám fusak tak aj na zimu, skúšala som a ôk.
Nikto nič?