Carrello Omega - je dôležité odpruženie alebo veľkosť koliesok
veľmi zvažujem kúpu Kočíka Carrello Omega , vyhovuje mi na ňom úplne všetko. Čaká ma kočíkovanie v zimných mesiacoch. Jedine, z čoho mám strach je, že oproti ostatným kočíkom nie je až tak odpružený, avsak ma veľké kolesa. Vedeli by ste mi prosím poradiť, či je veľmi nutne mat veľmi odpružený kočík alebo nerovnosti zvládnu aj kolieska?
Ma nejaká žena tento kočík a ako je s ním spokojná?
Pripadne máte nejaké typy na najlepsi kočík v dvojkombinacii?
@iveta5482 carrelo omega za mňa super kočík. Je aj tam odpruženie a hlavne kolieska sú zo špeciálnej gumy co utlmuje nerovnosti
A hlavne ma veľkú vaničku a športovú časť oproti podobným značkám . Teraz je mesiac na trhu novinka carrello vector co je tiež super vyrobený. Hlavne ta konštrukcia je super
Ak by ste chcela kontaktujte ma cez spravu napíšem bližšie info alebo po fotím mam oba modely na predajni
Nepoznám tento konkrétny kočíky, ale keď porovnám náš športiak z dvojkombinácie (väčšie kolesá, slabé odpruženie) a náš druhý ľahší kočík (menšie kolesá, lepšie odpruženie), tak ten druhý je na tom oveľa oveľa lepšie. V prvom syna natriasalo na každej mini nerovnosti a aj mne do rúk sa tie otrasy prenášali a je to nepríjemné. S druhým si vykračujeme ako nič, len na väčšej nerovnosti treba predné kolieska podvihnúť, ale to som musela aj predtým. Samozrejme, najlepšia voľba by bola veľké kolieska a dobré odpruženie :D
PS: kočíkujem len po meste, no slovenské chodníky sú, žiaľ, otrasné…
@iveta5482 typ kolies, velkost kolies a odpruzenie konstrukcie ti urcuju ci budes mat hrkotavku, alebo aj kostitras pre babatko.
Obecne plati, ze napriklad kocik s nafukovacimi 12" kolesami poskytne lepsi komfort babatku pri vozeni a mamicke pri lozeni po nasich tankodromoch, ak navyse je aspon trosku odpruzena konstrukcia a prehadzovanie jednoduche rucky na obe strany, tak takyto luxus si vychutnaju vzdy obaja.