Je Cybex Balios S Lux skladný?

ivanasp
14. feb 2020

Dobrý deň, všimla som si, že Cybex ma momentálne novinku Cybex Balios S Lux. Chceme kúpiť športový kočík, ktorý sa nejednoducho skladá,nezaberie veľa miesta, ale mal by prejsť aj nejaký horší terén. Splňuje to tento model? Vďaka.

maminasimona
15. feb 2020

@ivanasp Pridám sa tiež po ňom pokukujem

petram_h
9. apr 2020

A máte ho už niektorá ten CYBEX Balios S Lux je to teraz novinka 2020 ale nič bližšie k nemu neviem nikde nájsť tak ak by mal niekto 2019 a dal recenzie bolo by fajn . Čakám babatko v októbri tak ma celkom aj zaujíma že či babatko aj s fusakom a som všetkým nabambulenim v zime do tej S-ka vaničky zmestim . Ďakujem

ivanasp
autor
9. apr 2020

@petram_h my sme ho nakoniec kupili, ale ako jediný kocik ho určite neodporúčam... super je, že športova časť ma dlhu striešku, dá sa dať aj v smere jazdy a aj v protismere a dá sa dať do úplného ľahu..je takmer totožný so starším modelom.. rúčka celkom hrká.. nie je to kocik do terénu, po hladkom povrchu super, dobre sa ovláda aj jednou rukou, ale po horšom teréne je to trosku problém.. nie je na to stavaný.. a čo sa týka vaničky, na zimu je podľa mna mala .. nejaký lodger bunker tam vojde, ale elodie a take väčšie fusaky bez šance..

troky26
10. apr 2020

@ivanasp ja mam Balios S 2019 a ako hlavny kocik neodporucam. Kocik je super ako druhy kocik do auta, tak ho aj vyuzivame. Ovlada sa dobre, je lahky, skladny,prejde aj nejaky teren a predlzena striezka je uplne super....ale kocik je strasne rozheglany. Pocula som aj to ze Balios S Lux by mal byt pevnejsej konstrukcie ale aj to ze je to konstrucne to iste a je tam vychytanych par much ako napr. lepsi material potahov. Popravde zatial co pocuvam a citam mam pocit ze Cybex je kus od kusu. Mozte mat stastie na super kocik ktory nie je rozheglany ake aj na uplne rozheglany.