Je čierna farba kočíka vhodná na leto?

efci
19. dec 2011

Ahojte maminky,
chcem sa opytat, mali ste niektora kocik v ciernom prevedeni??? Ako to bolo cez leto, nebolo v tom mimcu teplo, ked sa vravi, ze cierna pritahuje??? Ja mam zalusk na nieco taketo, vid priloha. Nie ze by som nejako ucelovo zhanal cierny kocik, no ale z uvedeneho typu pre chlapca je len bezova a cierna (tmava modra sa mi nepaci).
Dakujem za vsetky nazory.

gucz
19. dec 2011

Ja som mala pri dcérke tmavo modrý kočík s bielym vnútrom a horko jej nebolo. Pri synovi zasa čierny s červeným a tiež ok. Ja by som sa farby nebála

sisaha
19. dec 2011

@efci ja som mala celo cierny. Latka bola taka ako keby chladiva, a v miestach kde bol oprety chrbat, bola perforovana kvoli odvadzaniu potu, takze zalezi aj aky je potah...teplo babatku nebolo.. Co sa tyka ucelnosti nemozem si vynachvalit. lahko sa udrzoval cisty - stacilo vlhkou handrou pretriet.

abriela
19. dec 2011

Cierne kociky su moderne a univerzalne. Lepsie znacky su uz zvycajne len v ciernej farbe a farebne je len vnutro, ci nejaka deka.
Kym som nepozerala kocik, ani som si to nevsimla. Skus popozerat na mamicky na ulici.

xlea
19. dec 2011

ja som mala aj zimny kociar /3kombinaciu/ aj letny maly mestsky skladaci cierny - ani v jednom nam nebolo teplo...

zuzikkaa
20. dec 2011

@efci v lete bude teplo v hocijakom kociku 😀 a dnes su uz materialy ine nez 10rokov dozadu

veronikam
20. dec 2011

Mam cierny kocik, maly sa narodil 29 aprila, takze cele leto v ciernom, aj na dovolenke v 40 stupnovych horucavach, a vobec to nevadilo 😉 . Teraz uz sa pouzivaju specialne materialy a je uplne jedno, akej farby je kocik. Som s nim velmi spokojna.

efci
autor
20. dec 2011

@gucz
@veronikam
@zuzikkaa
@xlea
@abriela
@sisaha dakujem velmi pekne za nazory 😎 Takze farby sa bat nemusim, vyborne.

hajanka
20. dec 2011

Mali sme cierny Quinny Buzz, co sa tyka samotnej farby bol super, ale je pravda, ze v lete v nom bolo horuco, hlavne vo vanicke, aj napriek tomu, ze bola priedusna, ale na striesku pieklo aj tak.

kokorunecka
20. dec 2011

Ja síce nemám skúsenosť s kočíkom čiernej farby, ale čo vidím na sídlisku, ulici, po meste, tak mám pocit, že to dieťa je ako keby v truhle.... 😖

sakura77
20. dec 2011

ja som mala viacej ciernych kocikov-kupuju sa hlavne preto ze sa k nim daju krasne kombinovat doplnky,podlozky,fusaky,tasky ....😉 😉 maju uv vrstvy ,takze ziadne vacsie teplo ako v zltom v nich nebolo ...a truhly nebyvaju cierne,ci??? 🙂

renatka100
20. dec 2011

Ahoj, ja mam tiez cierny Silver cross a som maximálne spokojná. Nevidno na ňom žiadny fľak. V lete dieťa aj tak nemôžeš nechať na priamom slnku ležať v žiadnom kočíku a slnko oveľa lepšie tieni čierna ako biela. Pozerala som ten, ktorý máš vybratý, ale tá biela zvnútra na tej športovej časti ma dosť odrádza, bude tam všetko vidieť, fľaky od jedla a pod. My sme mali na leto bielo čierny chicco liteway a po lete vyzerá ako do šrotu - a to malá jedla ešte iba mliečko a žiadne keksíky a maškrty.

renatka100
20. dec 2011

@sakura77 dobrý postreh, čiernu truhlu len tak nevidíš 🙂

maca_p
20. dec 2011

mam cierny bertiny, je super motoricky, funkcne, vanicka mi nevybledla, iba nakupny kosik a po skoro troch rokoch mi zacina blednut strieska sportaka. ale dennodenne ho pouzivam, takze je to len vec opotrebenia. byt tebou, idem opät do ciernej.

lodgermaniacka
20. dec 2011

čierny kočík je elegantny, aj ked mne sa viac pači tmavomodry, ale tiež som mala niekedy čierny, da sa krasne doladiť akoukolvek farbou 🙂
a truhly su bud hnede, alebo biele, teda, vela mamičiek potom chodi s truhlami, lebo hnedych je tu ako maku, strašne blbe prirovnania niektore mate 😠

tatiana1985
20. dec 2011

@efci ja som mala tiez ciernu trojkombinaciu.... a keby som kupovala novy, znova kupim cierny 🙂 🙂

preco? lebo bol univerzalny, elegantny,,,
a staci ze don das jeden den zltu deku, druhy den ruzovu babiku, treti den zelenu tasku hodis do kosika a vzdy mas "iny kociar" 😉 😉 😉

nepacia sa mi zelene, modre, oranzove, cervene kociky.... ja zas takym farbam na kociku nevem prist na chut 🤐 🤐 🙂 🙂

a ze babatku je v lete dnu horuco...BLBOST!

katecameron
20. dec 2011

nikdy by som dietatku nekupiôla cierny kocík inak suseda mala cierny kocik a hnus ko jej ho slko vytahalo vyzera otrasne moj ani po 3detoch tak hrozne nevyzeral ako ten cierny a tamten cierny na tom obrazku kedze je lemovany bielou ci ako to je ta farba tak sa to zaserie ze to sakra bude vyzerat hrozostrasne kocar lemovany svetlkou farbou totalna kravina a preco ze pre chlpceka maju len bezovu a ciernu to snad nie sa mi nechce verit a co tak cervena alebo ina farba?

sakura77
20. dec 2011

@katecameron to nezalezi od farby ale od materialu,mne vytahalo farbu na oranzovom,na ciernom nie,takze zalezi od kvality-samozrejme nechcem sa hadat,hovorim z vlastnej skusenosti 🙂

apoloma
20. dec 2011

mne osobne sa vobec nepacia kociky ciernej farby a je jedno ci stoji 250e alebo1000e proste je to des!!je to len o hlupej mode co ku nam prisla zo zapadu a vidime to u celebritnych mamiciek je tolko peknych farieb staci si iba vybrat...a v neposlednom rade cierna farba na comkolvek pritahuje slnko to je zname odjakzivatak preco by mal byt kocik vynimka??????

tatiana1985
20. dec 2011

@sakura77 ani mojmu ciernemu nevytahalo farbu 🙂

katecameron
20. dec 2011

@sakura77 ja ti nevím kajo ale ta suseda si myslím ze ma kvalitny kocík ale je to dostž mozne ze zalezí od znacky a kvality

katecameron
20. dec 2011

@apoloma teraz je moda aj deti do cierneho obliekt take novorodeniatko v ciernych bodickach podla mna pruser ale tak aj Beckhamovci obliekaju svoju princeznu do ciernej tak preco nie aj Slovenskooo

mirka285
20. dec 2011

tiez sa mi cierne kociky moc nepacili a bala som sa,ze je v nom teplejsie ako vo farebnych...ale je to hlupost,zalezi od kvality materialu,tak isto je to aj s tym blednutim farieb.... teraz mam cierny kocik a uzasne sa doladuje bud dekou,fusakom,podlozkami ...v lete sme boli aj pri mori s nim a urcite v nom nebolo teplejsie ako v inych kocikoch...

apoloma
20. dec 2011

@katecameron no presne ja neviem podla mna niektory rodicia to prehanaju a uz ked cierny kocik tak aspon s nejakym i ornamentami napr biele kvetinky a podobne..aj ked ani to sa mi nepaci ale vzdy lepsie ako cisto cierny 😝 😝

lodgermaniacka
20. dec 2011

dohadovať sa komu sa aka farba pači a aka je ta druheho farba škareda a hrozna, to je ako v MŠ 😎 😎 😎 niekomu sa zase cisrkusantske kočíky nepačia, ale aby tu niekto prirovnaval detsky kočík ku truhle, to je sila! 😖

sakura77
20. dec 2011

no,sa to tu zvrhava 🙂 ale ved kazdemu co jemu chuti..... 🙂 😉

apoloma
20. dec 2011

ja myslim ze kazdy ma nejaky ten svoj nazor a nikto mu ho nevezme ked sa niekomu zda ze to vyzera ako truhla ok a ked sa to niekomu paci tak v pohode nech si taky kupi ved kolko ludi tolko chuti vyrobcovia robia preto rozne farby a kombinacie aby si vybrali narocnejsi a aj ty menej narocny takze co na tom))))

lodgermaniacka
20. dec 2011

Neviem či Beckhamovci neopakovali po nas, Vikina asi čítala modreho koníka, ked malej kupila čierny kočík, aj ked ja som ešte fotku s nimi a s malou ani nevidela, ale kedže mam staršie dieťa ako ona, tak museli opakovať oni 😀 😀 😀 😀 😀

krpcek
20. dec 2011

@apoloma farieb sice od vymyslu sveta je, ale ja by som zas nikdy neposadila dieta do ruzoveho, fialoveho, oranzoveho a ineho kriklaveho kocika. cierna je klasika, lahko kombinovatelna a elegantna ako to uz bolo spomenute. zalezi len od materialu. ja ma ciernny s UV ochranou do 50 stupnov.
na slnku bude leplo aj v bielom kociku!

zuzana76
20. dec 2011

kamaratka mala cierny kocik PP a v lete ho zamazala opalovacim kremom a zostala tam taka biela smuha , nedalo sa to vyprat a uz to vyzeralo nepekne, my sme mali tyrkysovy Jane a bola som spokojna, obliala som ho aj kavou a vyslo to, ked som striesku kocika vyprala. Mne sa tento kocik paci, ale volila by som asi skor tu tmavomodru pre chlapceka, alebo bezovu, cierna by bola az na poslednom mieste.

apoloma
20. dec 2011

@krpcek a keby neboli cierne kam by si dietatko posadila??ci nosila by si na rukach??? 😉 😉 ved pisem ze kolko ludi tolko chuti.....