Planujeme kupit dobry sportovy kocik, trojkolku, a neviem sa rozhodnut ci Jane Slalom alebo Joggster Twist. Jane mame vyskusane a bola som s nim velmi velmi spokojna ale tento Twist sa mi treza tiez paci.....no nenasla som ziadne referencie ani nikoho kto ho pozna:-///
my sme kupili Jané slalom, ale ešte sa nam nenarodilo bábätko...takže sme neskúšali, ale zatial som rada, že sme sa tak rozhodli... lahučko sa s ním manipuluje....
@suez jane slalom som mala a vobec som s nim nebola spokojna 😒 😒
tento twist vyzera ok no ked uz by som mala tolko zacvakat tak by som skor sla do babyjogger elite - to je moj vysnivany a ked uz nebudem na kociku potrebovat otocne sedenie tak ho uz aj kupujem 😀
nasla som video na youtube,mozno ti pomoze sa rozhodnut 🙂
https://www.youtube.com/watch?v=kkGaNBXMC_MCavko Zuzikkaa, vidis o tom babyjogger som ani nepocula, kuknem na webe, co je zac🙂))) vies kto ho vyraba? Ten twist som videla akurat v obchode a tam toho vela nenaskusas, zato hladam niekoho kto ho pozna, no ako sa zda nic☹, zatial co som nasla tak sa mi oproti Jane nepaci farba, ani jedna nie je cool a hlavne ozaj ho nik nepozna a ked ho budem chciet raz predat tak to asi bude dost tazke.....Video kuknem🙂)) Zatiaaaa Dakujeeeeeeem
Cavko baby, tak uz som to vyriesila🙂) kupili sme Easywalker Qtro, zdal sa mi este lepsi ako Slalom, je lahsi, da sa kocarovat jednou rukou, ma velku vanicku /jedina nevyhoda co som zatial nasla, je ze sa neda polohovat ako vanicka pri Jane/ a ako sa vyjadril nas Tatko, nema sa na nom co pokazit, pretoze je to solidny kociar same zelezo a skrutka, ziadne plasty🙂)) Tak uvidime. Zatialaal
@suez Ja mam Jane Slalom,velmi som spokojna 🙂