Jane rider alebo Quinny buzz

palmarmj
23. nov 2011

mile mamicky, ktore mate skusenost s takymito kocikmi.... prosim poradte.. 😲 termin mam sice az v marci, ale uz teraz sa trosku obzeram po niecom kvalitnejsom, pohodlnejsom pre naseho buduceho drobceka.... Za kazducky prispevok vopred dakujem 🙂

yuyka28
23. nov 2011

@palmarmj ahoj ja som sa tiez rozhodovala medzi tymito dvoma...a nakoniec som vybrala Quinny Buzz...zda sa mi skladnejsi a lahsi aj ked Jane ma vyhodu ze Matrix je aj autosedacka 🙂

jarka101
23. nov 2011

palmarmj - ja mam tiez termin v marci a uz to okukavam trosku. Bola som rozhodnuta pre jane rider, ale kamoska ho ma a vravi ze je lahucky, skladny avsak maly. Sirka vanicky aj sportovej casti je len 28cm, co sa mi zda zalostne malo.Jej mala bude mat rok - a patri medzi mensie deticky a je jej to uz male.
Zatial sa mi pozdava peg perego skate - najma kvoli denim farbe v novej kolekcii 2012 a tiez rozmery vanicky - co je zaroven aj sportovou castou sirka 33 a dlzka 77cm co je uz lepsie.
Quiny buzz - vnutorny rozmer: dĺžka 73cm x šírka 26cm tak neviem nevidela som nazivo, tieto rozmery mam len z eshopov.
🙂

palmarmj
autor
24. nov 2011

@jarka101 jeej Jarka... to je sranda, aj ja som kukala ako treti kocik Peg perego Skate... strasne tuzim po dievcatku a ak sa to podari... budem vediet dufam o dva tyzdne.... tak sa budem z toho taaaak straaaaaasne tesit, ze musi cely svet vediet, ze mam dievcatko ... tak som hladala nejaku taku typicky dievcensku farbu.... a na to mi presne sadli tie dva , co som dala do foto... no ak bude chalan, tak pripada do uvahy ten PP skate.... ale v zelenej farbe.... 😉 Ozaj a ty uz vies co budes mat?

jarka101
24. nov 2011

@palmarmj aha az teraz som si vsimla ze mas termin v aprili - ale tusim si pisala, ze v marci 😉 ja som 25tt - bude to chlapcek, strasne sa mi paci ta denim farba - uz som okukavala aj Joolz v denim farbe, ale nechcem tolko investovat do kocika, aj PP skate stoji dost. No uvidime, ja chcem proste pohodlny kocik pre babo, nech tam nie je uplne napchate...preto som sa tak upala na tie rozmery vaniciek a sportovych casti - inak joolz vanicka ma zvnútra 39*80cm co je uz fakt super. 🙂 A tiez mam podmienku, aby nebol prilis tazky, pretoze budem casto cestovat resp. casto nakladat a vykladat kocik, takze pozeram aj na tento faktor. 🙂

palmarmj
autor
25. nov 2011

Termin mam koncom aprila... ani neviem ako som sa mohla v texte seknut... 😒 a Jarka gratulujem k chlapcekovi...

kytasova
14. feb 2013

Ahoj, mala som quinny a môžem len odporúčať, ľahký, skladateľný, rastie s dieťaťom a tie vložky do kočíka, proste super!!!