Ahojte mamicky zaujimal by ma vas nazor na kocik znacky Jané typ crosswalk hlavne co sa koliesok v predu tyka...Vyuzivame ho skoro 3 mesiace a zacinam z nich sediviet😠 hlavne ked sme v nakupnom centre zasekavaju sa,velmi zle sa nimi manipuluje,otaca atd to ze si ich "zabrzdim" mi vyhovuje este menej...stretli ste sa s tym aj vy?
A musím pozrieť činoch mám aj ja ok, ako vyzerajú keď sú naopak?
@emakiki no tak dnes som bola v ramci prechadzky na skok v tesco a ako no kusok je to lepsie ale ziadna slava😔este skusime namazat ale jednoducho na tej dlazbe v shope to blbo sedi🙄muz sa smial ze aspon usetrime ked do NC nebudem tak casto chodit😅inak som s nim ozaj spokojna aj fusak sa nam pekne zmestil "mala" je tam ok a to mame 3 mesiace a pri narodeni mala presne 4 kg 😀ozaj sa na ceste lahucko ovlada v parku aj jednou rukou aj skladanie do auta easy🙂no len tie kolieska....my sme ho objednavali tu doma u nas v Irsku takze si myslim ze keby cosi dala by sa urobit reklamacia no uvidime....snad nebude potrebna a ako vyzeraju ked su zalozene spravne?takto🙂
My mame presne rovnaky problem. Akoze samotny kocik, vseliake vymozenosti a vseobecne plusi kocika su fajn, ale dost zakladna vec, ze naco mame tie kociky su prechadzky. A na prechadzke je to dost o drzku a tam teda zlyhal u nas na plnej ciare!!! Fungujeme iba na zablokovanych kolieskach ale cim dalej tym viac sa mi zda ze si nicime cely kocik (stredovy klb), tym ze v kazdej zakrute ho musim pritlacit na zadne kolieska aby sa otocil. Ved teoreticky na take caste pritlacanie ten kocik ani nie je stavany ked ma otacave predne kolieska... Takze u nas velke sklamanie! :(
Ahojte, pridavam sa. My mame verziu 2015 a som strasne sklamana. Predne kolieska vobec neposluchaju a fungujeme len ked su napevno, zadne sa zadrhavaju a osetrovanie pravidelne nepomaha. Sruba v stredovom klbe sa predrala 4 krat!!!!! Pravda ze s nim chodim vela von, nachodim kilometre, ale od toho ma byt predsa Crosswalk. Ak si baby citate tento prispevok, ktore len kupu zvazujete, rozhodne ho neodporucam. Za tie peniaze ani nahodou nestoji. Hlboko som kupu tohto modelu olutovala. Kamarati tiez po 4 reklamacii (mimochodom tiez na samostatny prispevok reklamovanie tohto kocika) kupili iny... Cize za mna obrovske sklamanie.
@steblo ale ty máš ver,ju 2015, v 2016 by už mali byť muchy vychutnanie a v 2017 už ani nehovorím... Nemôžeš hádzať všetky ročníky do jedného vreca... Viem že 2015 boli veľmi kazove, ale to je to isté ako aj s autom, napr. my máme Leona máme facelift, čiže novší ročník a vylepseny, prvy novy Leon, teda už s tých novších, bol tiež kazovy, ale na facelifte vychytali všetky muchy a naše auto je 100% zatiaľ iba jedna jediná chyba, že nám nesvietila 3 brzdová ledka, auto má 5 rokov...
Sestra to reklamovala a vrátili jej peniažky, kupovala minulý rok ...........okrem problemu s kolieskami bol problom aj s konštrukciou.... u nej už nie....
@emakiki To ma teší, že vychytali chyby (aj keď o tom v hĺbke duše pochybujem, pretože Crosswalk je podľa môjho názoru celý zle staticky a konštrukčne vyhotovený. Určite nie na outdoor a crosswalk ako sa prezentujú). Mne ak by sa kazil jeden typ auta neustále pochybujem, že by si šla druhý krát do toho istého typu, hoci vynoveného. Za mňa Jané absolútne nie, už nikdy v živote a ak by som niekde čítala recenziu akú som teraz napísala, tak by som si dva krát rozmyslela, či do Crosswalku pôjdem. Takže tak, každý má právo na názor 🙂.
A to máš aký ročník? 2015 či 16? Skúšali ste ich namazat?