Ahojte, máte niekto skúsenosť s kočiarom Inglesina Trilogy? Zaujimalo by ma, ako zvláda povrchy, príp. iné postrehy, pre a proti. Dakujem 🙂
Ahoj, ja mám Inglesina Trilogy, tu v Taliansku je veľmi populárny. Bohužiaľ neviem ešte ako s ním budem spokojná, lebo malý sa ešte nenarodil.
Pozri toto video, je tam dobre predvedeny.
Ja som si ho vybrala pretože je to kvalitný výrobok, má veľmi veľkú vaničku a najmä to ako sa skladá je geniálne. Bohužiaľ ako spomínala demetria nemá polohovateľnú rukoväť, takže len dúfam, že mi nebude krátky, mám 174cm. Môžeš si vybrať aj model s oddelenou rukoväťou.
@demetria
@devonrex ďakujem babule za odpoved, som rada, že som získala takéto postrehy. ja som si v tehotentsve kupila 3-kombinaciu polskej vyroby. je užasny, velky, krasne sa s nim hojda - doteraz som pouzivala hlboku vaničku a všetko super. ked som však vybalila športovú časť zistila som, že popruhy su priliž vysoko a nedaju sa posunut nižšie. čo je celkom problem, lebo vanička nam už začina byt mala a ten športiak jej bude dobry tak možno o rok :( bola som v jednej predajni a uplne som sa zalubila do Trilogy. A teraz mam dilemu, že čo dalej. Potrebujem nejaky skladny kočiar, lebo mam male auto a zaroven taky, kde by som mohla bábo vozit v ľahu, kym sa nenauči sedieť. Ak sa ešte môžem opýtať na kolieska-sú to také hrkalky, alebo v pohode zvládnu zámkovú dlažbu a betonové cesty?
Pokiaľ viem ja, stále bez osobnej skúsenosti, tak koliečka sú ok. Nie sú zase úplne z tých najmenších aj keď do terénu to kočík nie je. Do mesta, po betóne, zámková dlažba... Nemal by byť problém!
@babulkovo
Bola som sa cielene dnes s trilogy prejst a zhodnotila by som to takto: v porovnani s beznymi kocikmi s tymto typom skladania je odpruzena primerane. Zadne kolesa trochu pruzia, predne vobec. Mala som pri druhom synovi PP pliko a to bolo odpruzene viac. Ked som isla po zamkovej dlazbe, trochu mi brneli ruky, ale zase, porovnavam s Briom, tam necitim nic. Co mi ale vadilo a rozculovalo ma celu cestu, je to tazisko vpredu. Ked je cesta trochu kriva, tak kocik taha tym smerom. U nas sa dost dlhy kus cesty zvazuje ku krajnici a kym v briu to vobec necitim, s trilogy som celu cestu bojovala a musela som ju vyslovene svalstvom celeho trupu a ruk drzat a vyvazovat, aby isla rovno. Ale to bezne robia aj ine kociky, pamatam si to pri starsich chalanoch. A este, je to golfac, takze ju trochu krizi, ked cesta nie je uplne rovna. Ale zvlada aj pokoseny travnik, roztopeny sneh aj do 5cm cerstveho snehu.
Ak ju chces len ako alternativu k noseniu, je fajn. Lahka, skladna. Ak ale viac kocikujes ako nosis, nie som si ista, ci stoji za tu cenu😉. Ale je krasna😀.
@babulkovo
Mam spojenu, chcela som v pripade nudze tlacit jednou rukou. Teda, ked maly bude utekat popri mne, aby som mala na neho jednu ruku volnu. To mi na klasickom golfaci vadilo, ze sa jednou rukou neda ovladat. Ale ono je to fakt len nudzove, ta rukovat nie je pevna, len je tam taky medzikus. A ovela horsie padne do ruky ako klasicke golfove palice.
@babulkovo
Nie🙂, nie som nespokojna. Ja ho mam ako kocik na nakupy a na to je uplne uzasny. Len trochu pridrahy spas. Myslela som totiz, ze predam brio, ale muz si ho chcel nakoniec nechat, jemu je trilogy nizka. Celkove, viac nosim ako vozim, tak mne su vsetky kociky zbytocne drahe😀.
@demetria ved toto, ja som tiež taka pol na pol. ked sa chce bábo nosiť tak nosim, ale niekedy, ked je ozaj zle veterne počasie, tak som radšej za kočík, aby neprechladla. Môžem ťa ešte trochu pootravovať otázkami? Materiál koliesok-moc sa ničí? Zabaraju sa doň veľmi kamienky?
Kolieska neviem posudit, lebo s nim malo jazdim von, ale zdaju sa mi celkom dobre. Mam ho vyse pol roka a nevidno na nich takmer nic. Sem-tam sa kamienok zapichne, ale je to pena, tak ked vypadne, neostava diera. A dezen je stale zretelny. Co sa tyka kvality zhotovenia a materialov, je to spicka, dokonca sa mi zda lepsi ako drahsie kociky.
@demetria no teda, to je riadny chrobak do hlavy. v podstate si myslim že veľa golfačov má ťažisko vpredu, aj ja mam jeden taky a sem tam sa musim cez prekážky namáhať. veľmi mi u tohto modelu (teda v teoretickej rovine) vyhovuje dlha strieška, že sa da poskladať na menší kus, otočit v smere a protismere jazdy, pekne prepracovanie a dizajn. chodievam von s kamaratkou každý den na 3 hodiny a v podstate brázdime pešiu zonu a senecké ulice. dcerka ma rada natriasanie, lebo pritom vždy zaspi 🙂 neviem však posúdiť, ako sa ten kočiar bude správať vo veternom počasi, príp. v snehu (aj ked snehu u nas moc nieto, ale sem tam sa vyskytne).
Sneh v pohode. Ten sme s nou zvladli. A vietor neviem, lebo ta sedacka je dost obnazena aj ked sa zatiahne strieska. Ale zase detom sa paci, ze z nej vidia von.
Neviem, ci sa klasicka rukovat na trilogy da vyskovo nastavit, ale na zippy sa dala aj nastavit aj otocit do horizontalnej polohy a mala aj otocnu sedacku. Suseda si ju nesla vynachvalit. Skus pripadne pozriet aj tu. A asi aj viac pruzi.
@demetria ano tu som tiež kukala ale v žiadnom pripade už nechcem dvojite kolieska. viem že na tej verzii trilogy čo sú ručky ako golfove palice, sa daju vysunúť do 2 výšok. zvažujem či ich nekupiť a dokupiť toto http://www.ricobaby.sk/ostatne/2130-buggybar-bu...
nemate niekto tu spojovaciu rucku na predaj??Dakujem
@pericolosa máme 🙂 za 13 eur ak mas zaujem. kamaratka predava, lebo sa jej pokazil golfač, tak si kupila iny kočik s celou ručkou. ale na to boogy neda dopustit a ani ja.
@babulkovo a chodievate do BA??s najvacsou pravdepodobnostou by som to zobrala....este idem zatelefonovat sestre...to je pre nu
@pericolosa ano, muž tam pracuje, len ja som tento tyžden mimo a kamaratka je v žiline. ALE mam dobru spravu 🙂 v nedelu budem par hodin v žiline, takže to od nej viem vziať a hned v pondelok to možem dat mužovi nech to vezme do prace
@babulkovo prave som volala so sestrou tak to chce....my mozno pojdeme cez zilinu tak by som si to mohla vyzdvihnut
@pericolosa kludne, ako ti to vyhovuje, napisem ti kontakt do IP
@violaceus
Zavisi od vysky dietata.
Syna som v trilogy vozila do 3r, zmestil sa v pohode, kedze priestoru pod strieskou je dost. A ked som ho dala do lahu, tiez sa zmestil v pohode, aj ked ku koncu uz mal hlavu opretu o striesku.
Povedala by som, ze je standartne dlha na kocik, kde nie je opierka pevne spojena so strieskou.
Napr. uz spominane Brio ma chrbtovu opierku dlhu, ale strechu ma hned nad opierkou a vysledny efekt je, ze tam nie je o nic viac miesta ako v Inglesine.
A ked porovnam napr. s prastarou trojkolkou Chicco 3wd tech, ktoru som mala pri najstarsom synovi, je to uplne rovnaka dlzka opierky. PP pliko ju malo o par cm dlhsiu, mozno o 3cm, viac nie. Ale opticky je ta opierka kratka, hlava trci ponad opierku uz rocnemu dietatu, dvojrocnemu uz moze byt iba po plecia.
Ale syn sa po kupe inglesiny uz v briu vozit nechcel. Ked mal na vyber, liezol len do nej.
No vlastne pomoze 🙂 odmeram terajsi a budem vidiet.
Mam trilogy ako druhy kocik do auta. Ako jediny kocik by som ho sice prezila, ale nie je idealny. Je velmi kvalitne vypracovany, skvela je aretacia koliesok packami na konstrukcii, ale do terenu je tvrdy. Tazisko ma vpredu, takze pri dvihani na obrubnik ho treba vzadu "pristupit". Opierka chrbta je kratka, aj polohovanie pod nozickami. Mojmu synovi to ale nevadi, vozi sa v nom rad. Vyhoda je, ze ide do lahu, da sa otocit aj v smere aj proti smeru jazdy aj s dietatom, potah sa da lahucko vyzliect a oprat v pracke. Nanoznik je vyborne vymysleny, v prechodnom obdobi uplne postacuje. Skladat sa da len so sedackou v smere jazdy, sklada aj rozklada sa lahko, nie sice ako zippy, ale stale v podstate jednou rukou. Kosik je veliky, v pohode som tam napchala tasku do kosika z Brio go a ta je velka🙂.
Manevruje sa s nim vyborne, vsade sa zmesti, otoci sa doslova na mieste. Moja inglesina ma spojenu rukovat a mne je vysoko a muzovi nizko a neda sa polohovat.
Sorry za taku odpoved bez ladu a skladu, pisala som ako mi to na rozum prislo🙂.
Ak ta este nieco zaujima, pytaj sa🙂.