Ahojte, zaujal ma kocik Inglesina Quad no kedze je to novinka, zatial som nenasla ziadne skusenosti mamiciek. Mate ho uz niektora a mozte sa podelit o nazor? Hladam stvorkolku kt. zvladne mesto aj teren, je spratna a ma dostatocne velku vanicku a sportovu sedacku otocnu do oboch smerov. Zvazujem tuto Inglesinu a Teutoniu Be You- chcem dobre pruzenie ale aj pevnost konstrukcie aby to nehrkalo. Dakujem : ) L.
@luckac357 Je pekný, ale za tú cenu by teda tá vanička mohla byt aj vačšia...ked začne byt zima, bude vám už malá....70 cm je na vaničku nič moc, ked tam chceš zmestit dieta aj s dekou....no ja som mala velké deti, takže ja by som určite hladala vačšiu vaničku. Teutonie si baby dost chvália, len sú myslím trochu tažšie na váhu, ale myslím, že tam je tá vanička vačšia.
Inglesinu Quad rozhodne neodporucam.Prezentuju ho ako terenny kocik,ale ma problem aj na robitejsich chodnikoch v meste.Po 6 mesiacoch pouzivania sa utrgol nit na podvozku,opravili to,ale reklamaciu neuznali.po dalsich par mesiacoch sa utrhol nit na druhej strane.opat opravili ale reklamaciu neuznali.najradsej by som totiz ten kocik vratila,ale tazko ked servis neuznal reklamaciy s tym,ze to bolo chybne uzivanie...zevraj sme kyvali a hupali kocikom.napriek mojej odpovedi,ze nic take sme nikdy nerobili,zostalo to bez odozvy.nemam to cim dokazat samozrejme.takze kocik nie je to,co slubuju a navyse sa vyhradny servis spravs arogantne.aj keby sa nestala uvedena zavada,nedoporucujem.vanicka original je mini,ale pasuje tan otutto vanicja,tak sme mali tu.sportak nema opierku na nozicky.zial,nemala som tie vedomosti,ked som ho kupovala,co mam teraz.nie je vobec odpruzeny.spokojna som akurat s dizajnom a velkostou a pristupom dolneho kosika.to skladanie a rozkladanoe jednou rukou,cim sa neskutocne chvslia,sa tiez zasekava
@luckac357 Ahoj, nevidela som nazivo,pozrela som si na nete. Podla mna je ta vanicka mala.Ale zase termin mas v maji a na zimu pojdete uz do sportiaku. Sice sa mam malu tiez majovu a do februara sme sa vozili vo vanicke a to mala uz cca 80cm,ale mam klasicky velky jhojdaci kocik.Ale zase je tazsi a skladanie a tak. Clovek nenajde idealny kocik. Ale zase super,ze vanicka sa da pouzit ako autosedacka a potom len nakliknes na konstrukciu. To som vyuzila,la som aj Bebe Confort High Trek,ale vanicku sme pouzivali tak do 4mesiacov,potom nam uz bola mala ☹