Mamicky, prosim vedel by nam niekto poradit, alebo aspon ze na koho sa obratit - kupili sme z bazaru 3-kombinaciu krasneho retro kocika Inglesina Classica no a potom sme zistili, ze na nasadenie autosedacky na kolieska je potrebny adapter. Kupili sme teda od ruky k nemu aj original adapter presne na tento kocik, len dotycny ho nikdy nepouzil a teda nam nevedel v nicom poradit ako ho pouzivat. Mame k nemu original navod;) Nejak sme teda autosedacku podla neho na kolieska nasadili, no nie je v nom ani zmienka o tom ako ju dat potom z koliesok dole (aby sa dala autosedacka pouzivat aj v aute a nie len na kolieskach ako kocik). Tahali sme to, skusali vsetko mozne a dopadlo to tak ze sa nam podarilo autosedacku dat dole ale aj s nasadenym adapterom a ten uz z nej nevieme teraz oddelit:( :( Cize mame len autosedacku s moznostou nasadenia na kolieska ale bez moznosti jej pouzitia v aute:(
a babatko je zachvilu tu tak by som velmi potrebovala radu a pomoc co s tym -velmi pekne dakujem kazdej dobrej dusi ak by ste vedeli poradit🙂 Je to adapter v prilohe.
resp. moja otazka znie ze ked je pekne takto nasadena autosedacka na kolieskach tak ako ju odtial dat dole - tak aby adapter spravne ostal na kolieskach? V navodoch je to uplne vynechane.
Niekde na vajci hľadaj tlačítko, my mame iné vajce ale tlačítko je vzadu na opierke, taka páčka sa potiahne hore a vajco sa odpojí... Tkaze treba nájsť packu/tlacidlo😁
@tamvtme Jeeeej dakujem Ti velmi velmi pekne za cennnu radu nad zlato:o)konecne sa mi to podarilo a mozem s kludom v dusi spat ze budeme mat v com odniest babatko z porodnice:D 🙂 naozaj velmi pekne dakujem, ozaj tam na opierke bola packa a nikdy som nechapala na co je, nakolko nemame ku kociku ako k celku navod kedze bol kupovany od ruky🙂este raz krasne dakujem
Akurát som Vám bola odfotiť autosedačku a ako to funguje. Ale vidím, že sa Vám to podarilo.
@buzby dakujem ano som uplne stastna lebo ma trapilo kde zozeniem servis a pod. a ci sme nieco nepokazili pri nasadzovani na kolieska no tesim sa ze je vsetko ok a uz viem ako na to🙂dakujem za ochotu🙂
@monikafialka tak uz len veľa šťastných kilometrov. Ja som s Inglesinou ( Sofiou) veľmi spokojná.
a zienky nevrzgaju Vam tie Inglesiny hlboke? Lebo nam dost🙂 tak riesim co s tym, videla som tu na MK ze to niektori sprejovali niecim alebo upevnovali kosik a tak hmm
Myslíš podvozok? Ten mi teraz vrzga často, v mojom prípade kvôli prachu z ciest a peľu. Treba pravidelne striekať silikónovými sprejmi, píšu to aj v návode.
@buzby Ano podvozok som myslela, ved to ze dost chyba ten navod takze maturujem;)ak by si ho mala niekde po ruke (navod) prosim nesfotila by si ho? napr. netusim ako dat autosedacku do auta a ako sa do nej upevnuje pasmi babo, som prvorodicka takze tie veci vidim prvy krat🙂a sprej musim kuk - nejake WD na to ci ako sa to vola? A na kolieska to striekas priamo?
@monikafialka nemáš za čo, my sme s tým bojovali na predajni, kupovali sme adaptér na naše vajco aby išli na kocik inej značky, v predajni sme to skúšali na rovnakom vajco a potom 3 predavačky maturovali ako to dat dole 🤣🤣🤣
@monikafialka ja mám, ale Inglesina Sofia a to Vám asi veľmi nepomôže. A čo sa týka autosedačky tak my máme na nej nalepený postup. Pozrite na sedačku možno máte tiež. A akýkoľvek silikónový sprej aj WD. Ja striekam na tie pohyblivé časti kolies. Striekam aj ostatné pohyblivé časti kočíka.
zrejme mal pri odmontovani autosedacky ostat ten adapter na kolieskach, lenze nam ostal prikovany na autosedacke:(a uz nejde z nej dole:(