I'coo Pluto verzus Peg Perego Si Completo

tinka648
12. mar 2012

Ahojte;

Rozhodujeme sa ktory golfovy kociarik kupit. Vela cestujeme aj s nasim drobcom (9 mes.) a preto si chceme kupit aj golfovy kociarik kvoli skladatelnosti a manipulacii.
Momentalne mam 2 favoritov (i'coo - Pluto alebo Peg Perego - Si Completo) a preto som chcela vediet aj vase nazory, hlavne ak uz mate aj osobne skusenosti s tymito kociarikmi. Je pre nas dolezite aby sa dal lahko zlozit, aby bol lahky, pohodlny na lezanie ( a teda sklapatelna chrbtova opierka)....

Dakujem za nazory.

beboo
12. mar 2012

ahoj, ak ti mozem poradit tak urcite v obchode vyskusaj obidva ako sa ti s nimi chodi. lebo ta kovova konstrukcia ktoru ma I'coo Pluto vzadu mne na golfacoch strasne vadila, kopala som do nej pri chodzi a skusila som viac znaciek. kupila som nakoniec Peg Perego Si Completo, som spokojna, tiez dost cestujeme a chodime kade tade po vyletoch. pozitiva: lahko sa sklada, ma vyskovo nastavitelnu rukovat, je velmi priestranny takze aj vacsie dieta sa v nom pohodlne vyspi - aj v zime naobliekane a s fusakom, velmi ocenujem striesku ktora sa da preklopit uplne dopredu so slnecnou clonou takze v lete netreba ziaden slnecnik a nehrozi ze dietatu bude svietit do oci, je lahky, ma priestranny kos. mne vyhovuje uplne. a to som hladala dlho. I'coo pluto nepoznam tak neviem porovnat ktory je lepsi ale naozaj niet nad osobne vyskusanie a 'pochodenie' si aspon po predajni 🙂 stastnu ruku pri vybere zelam 🙂

beboo
12. mar 2012

a este k PP Si samozrejme je polohovatelny - 3 polohy, az do uplneho lahu.

rolak
12. mar 2012

ja som sa s golfáčom už raz sekla a veľmi som sa bála kupovať Ďalší,napokon som sa rozhodla pre PP Si a sme spokojná celá rodina,aj ja,aj dcérka aj muž 🙂 je to super kočík, je dosť priestranný,sedenie nie je tak nízko ako niektoré golfáče, dieťa v ňom dobre sedí. aj sa vyspí. ale rozhodne by som nekúpila kočík bez osobného vyskúšania. skladá sa ľahko a nezaberie veľa miesta. mne osobne sa aj viac páči ako ten Icoo

rolak
12. mar 2012

a má aj super madlo. 🙂 myslelo sa pri ňom na mnoho šikovných detailov. ako sú nastaviteľné rúčky, clona proti slnku, to nastaviteľné madlo,ktoré je pre dieťa veľmi pohodlné a šikovné. malá si tam sedí ako na tróne 🙂

rolak
12. mar 2012

aj chrbtová opierka má dobrý systém polohovania, u niektorých kočíkov je taká šnúrka, to nie je moc dobré, na Sí sa polohuje ľahko a pevne.

hoogy
12. mar 2012

@tinka648 ja som tiez za PP Si mame ho uz vyse roka a sme s nim velmi spokojny. na cestovanie uplne uzasny, lahko sa sklada nezaberie vela miesta ma aj dost velky kosik a miesto na sedenie. plus lahko sa sklapa do lahu. ma vybornu striesku. no podla mna to bola super kupa.ale tiez si chod radsej oba kociky niekde odskusat predtym ako kupis.

beboo
12. mar 2012

ano, to madlo ako pise @rolak som zabudla spomenut, je super lebo je take akoby makke, moj maly je riadny valibuk a cele leto donho kopal a ono bolo akoby elasticke a nemohol ho znicit 🙂 a ta strieska nam posluzila aj v zime lebo ona sa da sklopit tak nizko ze dietatko ma potom vnutri taky akoby bunker, ono vidi von ale strieska a clona ho ochrania a velmi sa nam to osvedcilo aj v zime ked bol velky mraz alebo vietor, dieta je chranene.

katren
12. mar 2012

my mame tiez PP SI a nemenila by som.....mame okrem neho este Coletto Matteo a BabyJogger City Select, ale co sa tyka skladnosti a na cestovanie uuuurcite najlepsi je PP 😉

ikula2
13. mar 2012

@beboo ja riesim tiez tuto otazku, uz som bola skoro rozhodnuta pre Icoo pluto a teraz som zabadal peg perego, ale nikde som nenasla rozmery, mohla by som ta poprosit aka dlzka chrbtovej casti a sirka sedenia? Velmi dakujem
@tinka648 tak ako som pisala nam sa paci Icoo pluto, vcera sme ho boli pozriet a prisiel mi velmi lahky, skladny a je fakt velky pre dietatko. A tiez mi pride taky triedou vyssie oproti ostatnym golfacom. A ma odpruzene kolesa.

beboo
13. mar 2012

@ikula2 chrbtova cast ma 49 cm, sirka sedenia je 33 cm

lenulice
13. mar 2012

Ahojte, no ja mam PP Si a svagrina Pluta, takze muzu porovnat. Podle me kvalitou je urcite lepsi Pluto, je takovy pevnejsi, ale za to drazsi, neprodava se s madlem, to treba dokoupit a je hlavne vyssi a ditko v nem ma neporovnatelne vic mista. Treba si fakt kocarky vyzkouset s detickama, ona svagrina puvodne chtela koupit Sicko, ale nemohla, protoze se ji tam maly nevesel. Ja osobne od Sicka cekala vic, je to takova rachotinka a znova bych ho uz nekoupila, ale pro nase ucely vystaci.

tinka648
autor
13. mar 2012

@lenulice a da sa PLUTO tiez polohovat tak aby v nom mohlo babatko spinkat? A nevies, nema svagrina problem pri chodzi, ze by zakopavala do tej zadnej konstrukcie, co spominala beboo?
Dakujem

ikula2
13. mar 2012

@beboo veelmi dakujem 😉
@tinka648 pluto ma 3 polohy a vyspi sa v nom dietatko, ale ja som si nevsimla ze by sme kopali do konstrukcie, ale ine je ked je s nim clovek vonku, ja som bola len v predajni. Ake velke mas dietatko aj to by pomohlo pri rozhodovani.

tinka648
autor
13. mar 2012

@ikula2 Dakujem vam vsetkym. Malinka ma teraz 9 mesiacov (o 3 dni) ale je dlhaaaa 🙂 No urcite nechceme aby sa nejako tlacila v kociariku... dost sa natlacila v hlbokom, a aj sportovom(zimnom) kociariku kedze je taka "vysoka" 🙂 Mne sa len zda, ze tym, ze i'coo je Nemecka znacka tak mozno to bude trosku preciznejsia kvalita ... neviem no. Dakujem za vase postrehy a nazory, dufam, ze budu mat v obchode oba aby sme mohli osobne vyskusat 🙂

mirka285
13. mar 2012

@tinka648 radim ti pdskusat,Icoo nema vraj dobry sed a dieta v nom nesedi rovno,co by mne osobne velmi vadilo...PP si som mala a spokojnost

azarijka
13. mar 2012

ja som PP SI skusala len v obchode, bol super ale prisiel mi strasne roztraseny 😒

mirka285
13. mar 2012

inak mne pan ktory mi predvadzal PP si povedal,ze to co mamicky nazyvaju roztrasenost kocika,je pruzenie...mne to pri pouzivani vobec nevadilo...

mici111
13. mar 2012

ja mam tiez peg perego si, a maximalna spokojnost..zopar kocikov som uz vystriedala 🙂 mala sa mi tam krasne vyspi aj teraz cez zimu s fusakom..ma 21 mesiacov, lahko sa sklada, je spratny do kufra auta..ma velky kosik, ide do uplneho lahu, strecha sa da preklopit, skoda ze len v sede, ze to nema tak ako maclaren XT, ze by sa to dalo aj v lahu preklopit..inak nemozem nic kociku vytknut..dokonca sa da ovladat aj jednou rukou napriek tomu ze su to golfky..

babymarket_sk
14. mar 2012

@tinka648
technické porovnanie...
Peg Perego Si Completo má kolieska na ložiskách...je cca o 2 triedy vyššie oproti I'coo Pluto, ale aj Pluto patrí k lepším "golfáčom"...Momentálne je veľmi obľúbený športový kočík Britax B-Agile...

estherka73
14. mar 2012

Na Sí-čko nedám dopustiť, náš krpec má síce už 2 roky a 8 mesicov, ale ešte sa tam v pohode odvezie, taktiež patríme k cestovateľom a rozhodla som sa preň hlavne kvôli skladnosti, fakt úplne super, rýchle zloženie, nezaberie veĺa miesta a osvedčil sa mi i pri leteckej doprave, a Matheo sa v ňom v pohode vyspal aj ako dvojročný🙂.

boska79
14. mar 2012

@mirka285 pruzenie? No divny predajca 😀D

mirka285
14. mar 2012

@boska79 no mne to nepride az take smiesne,ked sa opres do rucok a tlacis k zemi pekne ten kocik pruzi,proste je makky a nie tvrdy....

boska79
14. mar 2012

@mirka285 mala som ho.. Tam ti pruzia asi rucky akurt tak..

Ja nepisem ze je zly... Ale odpruzenie teda nema.

mirka285
14. mar 2012

@boska79 ved ja ti tvoj nazor neberiem,podla mna ten kocik pruzi.....

babymarket_sk
14. mar 2012

@mirka285
@boska79
klasicky húpať sa PP Si nedá, ale je odpružený 😉 a tak, ako bolo spomenuté vyššie technicky prepracovanejší ako Pluto

ikula2
14. mar 2012

@estherka73 prosim ta a akeho velkeho mas synceka?
@babymarket_sk ma odpruzene vsetky kolieska? Alebo len zadne? Cim je o triedu vyssi? AK sa mozem spytat.

tinka648
autor
14. mar 2012

@babymarket_sk - ja som myslela, ze Nemecka vyroba(I'coo) je preciznejsia nez Talianska (Peg perego).... ale asi nie v tomto pripade, ako hovorite vy.

estherka73
14. mar 2012

Teraz má 2 roky a 8 mesiacov 🙂

ikula2
14. mar 2012

@estherka73 ano to som si precitala, ale myslim ze aky je vysoky? 🙂 Lebo moj Timko ma ledva 10kg ale je dlhy 90cm.

ikula2
14. mar 2012

@tinka648 Tinka a uz si sa rozhodla? 🙂