Ahojte,
chcela by som sa opýtať na názory a skúsenosti s kočíkom značky i candy - konkrétne model peach. Ak ho niektorá máte bola by som vďačná za názor - klady aj zápory 🙂
Veľmi sa mi páči, len neviem, či za tú cenu zodpovedá aj takej kvalite. 🙂
@eliska07 ahoj zohnala si kočík icandy peach?
@maruska2311 Ahoj,
áno, nakoniec sme ho kúpili ako nový. Kupovali sme ho v Hlohovci, v predajni Aladdin. Bol to výstavný kus, a keďže sa išli sťahovať do väčších priestorov, tak sme zobrali ten a dali nám naň zľavu. Nový - hlboký a športový - tam vychádza cca. okolo 920,- EUR - myslím. Predávajú ho aj niekde v Bratislave a Košiciach, ale tam vychádza až okolo 1000,- EUR.
My sme nakoniec zobrali neutrálny - čierny. Ešte nie je vyskúšaný, ale naživo vyzerá podľa mňa super. Nie je to veľký kočík, ale ja som nechcela ani veľký.
Pár sa ich tu predáva aj na bazáre, ale keďže my sme mali zľavu na nový kočík, tak používaný mi prišlo, že sa nám neoplatí kúpiť.
Ak budeš mať ešte nejaké otázky, kľudne sa opýtaj 🙂
@maruska2311
Adaptéry sme si na autosedačku kúpili a autosedačku sme kúpili používanú. Takto sme skúšali ako to vyzerá a sedí na kočíku 🙂
Je nádherný aj Ja si Ho tam pôjdem kúpiť 🙂 od nás je to kúsok keďže som z TT..a chcem sa opýtať, kde si ho videla na Nazare?a za koľko ďakujem..
Síce neskôr, ale predsa 🙂 keď mi do odpovede nedáš odpovedať, ale len zapíšeš odpoveď v tejto diskusii, tak sa mi to nezobrazí...
v bazáre som našla 2 - jeden čierny a jeden kombinovaný tyrkysovo-zelený
https://www.modrykonik.sk/market/kociky/713k/ic...
https://www.modrykonik.sk/market/kociky/cnbl/ic...
Ten čierny sme pôvodne aj plánovali kúpiť, ale prišiel nám potom za 600,- eur dosť zničený - dizajnovo a keďže my sme tento kúpili nový za super cenu, tak sme nemali nad čím uvažovať. Ale za 500,- eur by som možno nad ním uvažovala, keďže je to polovica z ceny nového kočíka.
V aladdinovi mali teraz tento kočík v tej béžovej farbe.
Ak kúpite, tak daj vedieť. Nech sa teším, že aj iní majú tento kočík 🙂
Ďakujem pekne určite dám vedieť 🙂)
ovladanie super najlepši ako som skusila, aj skladanie lahko, vaha tiež ľahučký, pekný- nevýhody: menšia vaňa a takisto šport. časť - na spanie tá športová časť podľa mňa moc nie je...pre väčšie dieťa už asi nebude...a madlo sa ťažko odníma na oboch častiach...
@eliska07 ahoj prosim ta a vyuzivala si tu autosedacku na kociku? Mam kocik icandy peach, ale adaptery som si nekupila, mam autsedacku po prvom, ale ta nepasuje na kocik, teraz neviem ci mam kupit este adaptery a autosedacku, ci to realne vyuzijem.
@barny Ahojky. Ja to dost casto vyuzivam. Vela chodim nakupovat vacsie nakupy autom, tak mi je lahsie brat len konstrukciu a nakliknut autosedacku. Ja som kupila adatery pouzivane a vajicko maxi cosi tiez pouzivane. Myslim, ze s kocikom budes velmi spokojna. Nas maly ma 5 a pol mesiaca, este sme stale vo vanicke, ale ja som spokojna velmi. Velmi dobre sa ovlada, lahko sklada a maly je v nom velmi rad. Zvlada kazdy teren.
@barny Vela ludi nam kocik chvali 🙂 ale vela ludi nam hovori: ta vanicka je taka mala... Som rada, ze maly je v nej este stale. Ratam tak do 6 pol mesiaca. Potom uz asi pojdeme do sportaku. My sme teraz boli na dovolenke v Taliansku a maly nam nechcel spavat v cestovnej postielke, tak spaval v kocikovej vanicke 🙂
A aku farbu ste kupili?
@eliska07 vanicka je black magic a aj prebalovacia taska je cierna a sportova cast je sweet pea a ty mas aku farbu? Teraz bola dobra cena, tak som ho kupila, aj ked neviem co budeme mat, ale beriem tieto dve farby ako neutralne 🙂 mne sa pacil len tento kocik a super sa ovlada, ja som nizsia, tak mi aj vyhovuje ze nie je moc vysoky. Adaptery si kupovala na svk ci cez ebay?
@barny My mame obidve verzie cierne. Vsetko som kupovala tu na sk. Aka je to farba sweet pea? Adaptery tu cez bazar od pani co predavala kocik. Ale vedia ti ich urcite objednat aj aladdin.sk. tam som kupovala kocik. Ja som tiez nizsia, ale manzel je vysoky a ked je rucka vysunuta je dobry aj jemu 🙂
@barny tak to mate pekne farby. Ja som povodne chcela naopak. Zeleno tyrkysovy hlboky a cierny sportak. Ale potom sme brali vystaveny kus a ten bol cely cierny. Ale som spokojna. Ak mozem, kolko vas vysiel? Ja som vtedy obvolala 3 predajne a tu v Hlohovci vychadzal najlacnejsie.
Ahojte baby, potrebovala by som poradiť.. Máme výťah len 70x110cm a neviem či sa mi tam tento kočík (varianta pre dvojičky) vojde. Niekde som čítala, že pri 2 vaničkách má dĺžku až 116cm. Neviete či je to naozaj tak, alebo či sa nedá zložiť rúčka nejako? Ďakujem
@fffrida Ahoj neviem, ci pomoze este moja informacia, ale ja som s dvojickovym i candy peach vosla do vytahu 65 x 103. da sa skratit rucka a kociarik das sikmo.. vosla som dokonca i so starsim synkom 🙂 i s vanickami i s vajickami i so sportovymi castami som vosla do tak maleho vytahu.. len uz mi dvojicky z neho vyrastli 🙂 ak by mal niekto zaujem mam ho na predaj, ale len osobny odber v Bratislave
Ahojte..mala by som zaujem...neviete kde sa na Sk da kupit novy?
Dobrý deň, chcela by som sa opýtať , či má niekto skúsenosti s kočiarom icandy v zime. Mame dosť komplikovaný terén k domu a pozerám že tie kolieska sú dosť malé. Resp. dajú sa vymeniť za väčšie nafukovacie ? Našla som na českej stránke aj trojkolesový športový ale moc sa mi nepáči design. Ďakujem .
Ahojte aj ja by som mala záujem o tento kočík icandy peach..neviete niekto kto ho predáva alebo koľko stojí v obchode?dakujem