Hrkotajúce kolieska na golfáči

vierushka
30. jún 2014

Ahojte maminy, maju vsetky golface hrkotajuce kolieska ? Pripadne, s ktorym mate skusenosti a nehrkoce ?
Dnes sme jeden kupili, presli s nim vonku asi 400 metrov a so sklamanim konstatujem, ze hrkoce. Da sa to vyreklamovat ? Alebo je nejaka finta ? Som z toho zufala. Najprv nam ukradli sportovy kociar a teraz ako nahradu sme asi kupili blbost :( kupili sme plus baby light, pretoze v predajni ich mali len zopar a ten sa nam zdal dobre stabilny.

jul11
30. jún 2014

@vierushka nepoznam dany kocik.ale podla foto z netu vyzera ako vacsina.aj moj obcas hrkoce obcas aj piska.ale nie velmi.no nie su to sportiaky.kamoska golfacu hovori presuvatko.

mimla
1. júl 2014

Aj naša bugina -má o niečo väčšie kolesá a hrkoce a už začala aj pískať, avšak už sme druhí poradí,, čo ho používame a až teraz ku koncu našej služby začal pískať. Hrká už dlhšie. Nastrekala som kolesá WD 40 a už nepískajú, ale hrkocú stále. Podľa mňa, ak človek nechodí po rovnej dlažbe nákupných centier, tak hrkoce úplne všetko s týmto typom kolies. Mala som jednu trojkolku s veľkými kolesami, tá nehrkala.