Ahojte maminky,chcela by som poradit mame doma kocik Petite &Mars street.Chcem v nom kocikovat novorodeniatko.Na predajni nam odporucili fusakotasku,ide mi o to ,ze ci v lete v nej nebude malej teplo,tak rozmyslam nad hniezdom neskusala ste niektora?.Pripadne ako by ste to inak riesili.Dakujem za rady.
@misinka20tv Ahoj, toto iste som pred casom riesila, dlho dlho hladala a nasla,som toto, velmi odporucam:
https://www.babetkovo.sk/abc-design-komfortna-v...
@sasunka ahojki. Ta vlozka do kocika ma zaujala. Mohla by si mi poslat foto ako to vy,era ked je tam malinke dieta na nej? Pripadne ake stare dieťatko mas a pouzivas podlozku? Dakujem😊
Ja som to vyriešila tak, že som si kúpila nový kočík 🙂 no z bazár a za 100vku.... G mini - dá sa používať aj ako vanička aj ako športový..
@vierocka888 Ahoj, nas ma uz pol roka tak je trosku v polosede uz na tej foto ale pouzivam ju uz dlhsie aj ked este len lezal narovno v sportiaku.
@sasunka vyzera to super pohodlne👌🥰
@vierocka888 Ano akurat maly omyl - ja som nakoniec nekupila tu co som poslala vyssie v linku pretoze bola velmi mala. Pol rocny by sa uz do nej nezmestil. Tato co je na foto je vacsia ale vhodna tiez od narodenia. Zial nepamatam si nazov no je Brendonu.
Ani jedno by som nedala, len tak navolno v kociku, pod babo plienku