Ahojte, zháňam nejaký dobrý kočiar, (najlepšie kombinovateľný) s polohovateľnou opierkou na vaničke. Mne sa pozdáva peg-perégo, ale pre porovnanie by som potrebovala aj iné podobné kočíky. Nemáte skúsenosti? Prípadne nejaký na predaj?
ja som mala peg perego a bexu taku.
Som neskutočne spokojná s kočíkom Cam cortina X3. Je to trojkombinácia s veľkou a polohovateľnou vaničkou. Športová časť je veľmi priestranná a veľká a polohovateľná do úplného ľahu, takže pohodlná aj pre 3 ročné dieťa.
...máme enzo evo espiro, aj ten má polohovateľnú opierku vo vaničke a je veľká,malý sa tam vyspal aj ako 7m. A na zimu to bol do snehu tank parada. Teraz sme v športovom a ten je priestarnný.
ahoj, mam concord Neo, tiez je polohovatelna vanicka(dlzka 80cm), da sa dat pomerne vysoko. je to tiez trojkombinacia, sportak je otocny do oboch smerov a da sa dat do lahu. ale predavat nejdem, som maximalne spokojna 🙂
Bambi ozon 4, polohovateľná opierka vo vaničke až do sedu
peg perego pliko p3, ale sportak nie je dobry podla mna. je uzky a male kolieska nie su dobre na zimu. v hlbokej vanicke sa da polohovat.
peg perego neodporucam,,,,,mala som,aj chicco ct1....od pororucam jednoynacne chicco trio for me,je skoro rovnaky a ko PP,len vpredu nema dvojite kolesa co je velka vyhoda,hlavne ak budes mat zimne babo,s dvojitymi koleckami v snehu neprejdes alebo len tazko,odporucam ti nejaky kocar ktory ma otocne predne kolesa ale nie dvojite.
Ja mam peg perego GT3 a bola som spokojna tak s vanickou ako so sportovou castou.
Ja mám Cam combi systém, je tam polohovanie do 3úrovni a je ľahko ovládateľný celkovo ten kočík, ja som s ním spokojná. Máme 2, červené ak budeš mať záujem môžem poslať foto.
@mykky - jane slalom ma opierku vo vanicke polohovatelnu, aspon model 2009 urcite.