Hlboký cestovný kočík

kmysiakova
9. dec 2024

Ahojte maminy, potrebujem poradiť kočík hlboký, taky čo najmenší a najspratnejší, čo môžem mať stále hodený v aute a zabere čo najmenej miesta 😁
Ďakujem 🙂

mullerova46
9. dec 2024

@kmysiakova ja mám Cybex orfeo a je strašne malé sedacie miesto takže mám stále sklopeny chrbát a sedí na chrbtovej opierke 🫣😁 to píšem iba ako príklad ako sa dá vyriešiť hlboké sedenie

e1i
9. dec 2024

@mullerova46 asi jej ide o hlboku vanicku nie o hlbku kocika

mullerova46
9. dec 2024

@e1i Jaj tak kočík s vanickou ktorá bude stále v aute si neviem predstaviť malý a skladny 🫣 ale rada si počkám na iné odpovede či sa také nájde 😁

lauriik
9. dec 2024

Babyzen yoyo. To je take malinke, ze to vyzera ako na babiku 😅 Ale skladne. Videla som len v zahranici.

jeennyv
9. dec 2024

Su vanicky kocikov, ktore sadaju zlozit akoby na placku som to niekde videla

kmysiakova
autor
9. dec 2024

Ano, myslela som hlbokú časť pre novorodencov 🙂
Všetky mi prídu také obrovské, že mi to zaberie cely kufor, tak ze ci náhodou nieje nejaký menší, keď pôjdeme do mesta alebo niekam preč nech nemusím vláčiť taky veľký

jeennyv
9. dec 2024

@kmysiakova joo. g mini je 2 v jednom sj hlboka aj sportova a sa to da zoskladat resp vacsina kocikov takych 2v1 taka bude, ale neviem ci to je pohodlnene pre dieta

kitycat
9. dec 2024

Ja by dom v tomto pripade dla do joolz aer, ma aj vanicku ponovom

simona_vixen
9. dec 2024

@kmysiakova joolz aer+, da sa k tomu dokupit aj vanicka a je velmi spratny, zaberie strasne malo miesta…

kmysiakova
autor
9. dec 2024

Myslite tento?? Nejak malo 220e za kočík nie?

jablkovastrudla
9. dec 2024

@kmysiakova 220 stoji iba ta vanicka, konstrukcia kocika je dalsich par stoviek

jablkovastrudla
9. dec 2024

Skus pozriet este bugaboo dragonfly, da sa zlozit aj s vanickou v jednom kuse.

jvasenka
9. dec 2024

@kmysiakova sú aj kočiare kde sa dá vanička “zložiť” akoby do placky

lusyc
9. dec 2024

Navrhla by som spratny sportiak a vloznu fusakotasku. Veľmi praktické, finančne relatívne nenáročné. Sportiak vydrží do 3 rokov. Ja mam valco snap 4, taška pasovala.

lusyc
9. dec 2024

Kinderkraft ma tuším tie na placku vaničky.