Ahojte maminy, potrebujem poradiť kočík hlboký, taky čo najmenší a najspratnejší, čo môžem mať stále hodený v aute a zabere čo najmenej miesta 😁
Ďakujem 🙂
@mullerova46 asi jej ide o hlboku vanicku nie o hlbku kocika
@e1i Jaj tak kočík s vanickou ktorá bude stále v aute si neviem predstaviť malý a skladny 🫣 ale rada si počkám na iné odpovede či sa také nájde 😁
Babyzen yoyo. To je take malinke, ze to vyzera ako na babiku 😅 Ale skladne. Videla som len v zahranici.
Su vanicky kocikov, ktore sadaju zlozit akoby na placku som to niekde videla
Ano, myslela som hlbokú časť pre novorodencov 🙂
Všetky mi prídu také obrovské, že mi to zaberie cely kufor, tak ze ci náhodou nieje nejaký menší, keď pôjdeme do mesta alebo niekam preč nech nemusím vláčiť taky veľký
@kmysiakova joo. g mini je 2 v jednom sj hlboka aj sportova a sa to da zoskladat resp vacsina kocikov takych 2v1 taka bude, ale neviem ci to je pohodlnene pre dieta
@kmysiakova joolz aer+, da sa k tomu dokupit aj vanicka a je velmi spratny, zaberie strasne malo miesta…
@kmysiakova 220 stoji iba ta vanicka, konstrukcia kocika je dalsich par stoviek
Skus pozriet este bugaboo dragonfly, da sa zlozit aj s vanickou v jednom kuse.
@kmysiakova sú aj kočiare kde sa dá vanička “zložiť” akoby do placky
Navrhla by som spratny sportiak a vloznu fusakotasku. Veľmi praktické, finančne relatívne nenáročné. Sportiak vydrží do 3 rokov. Ja mam valco snap 4, taška pasovala.
Kinderkraft ma tuším tie na placku vaničky.
@kmysiakova ja mám Cybex orfeo a je strašne malé sedacie miesto takže mám stále sklopeny chrbát a sedí na chrbtovej opierke 🫣😁 to píšem iba ako príklad ako sa dá vyriešiť hlboké sedenie