Ahojte! Čakám svoje prvé dieťa, narodí sa v decembri. Hľadám nejakú dobrú trojkombináciu za okolo 800 euro. Budeme mať chlapca ale dizajn nie je až taký dôležitý. Chcela by som dobre investovať.
Chcem niečo, čo sa ľahko používa a skladá, dobre odpružené. Hlbokú časť budeme používať v zime a keď neskôr prejdeme na športovú časť, kočík budeme používať v dosť zlom teréne (piesok, kamene, rozbité cesty...). Chcem kočík s kvalitným vajíčkom.
Som na začiatku hľadania a na internete je toho toľko veľa, že sa v tom úplne strácam.
Pozerám značky ako Cybex, Joolz, Peg Perego, Chicco, Bugaboo, ABC, Anex....
Poraďte mi, prosím 🙂))
Cybex avi spin je asi jediný cybex.ktorý je vhodný do terénu ktorý si opísala.
Hľadaj veľké kolesa, malé kolesa ti piesok a rozbité cesty prejdú veľmi ťažko.
https://www.vandastore.sk/sk/detske-hracky/cybe...
Už ten avi spin je vysoko nad rozpočet ale naozaj iný cybex do terénu čo si opísala nezamýšľaj lebo olutujes. Iné značky neviem nič žiadne modely
Trojkombinácia s kvalitným vajíčkom nejdú dokopy. Deti v aute radia vyhýbať sa 3kombináciam nakoľko vajíčko býva zlej kvality, nepohodlné, majú zlé vložky a neboli testované. Za mňa 2kombi a dokúpiť kvalitné a bezpečné vajíčko. Ja som kúpila síce dvojkombi, ale využila som len vaničku a neskôr som kúpila ľahký skladný športiak, keď už bola dcéra väčšia.
PEG Perego skôr nie, ja som bola na prášky z toho kočíka. Skús kuknúť Jane Crosswalk. Oni majú aj dobre vajíčko, chválili aj Deti v aute.
@dinadee my sme kúpili vajicko cybex cloud t i-size plus so základnou a rozmýšľam nad Britax smile 5z alebo Cybex avi spin 2kombinacie. Obidve sú tak okolo 800e za dvojkombinaciu, obidve by mali zvládnuť aj ťažší terén. Cybex je vhodný aj na beh.
Vajíčko kúp radšej zvlášť, v trojkombinácii bývajú zlé. Keď kúpiš dobrú značku vajíčka sa dá pripevniť ma väčšinu kočiarov (s nadstavcom).
My máme Emmaljunga NXT90, spĺňa asi všetko okrem rozpočtu 😅 Ja som s tým chodila po prírodných rezerváciách prakticky denne a prežil všetko. Dobrý je ešte Baby Jogger City Elite. Z bugaboo by som pozerala buffalo. Všetky by z druhej ruky asi sedeli a sú dobré, vyzdržia toho veľa. Ešte ten vyššie spomínaný Thule je veľmi dobrý.
U nás má zrovna Cybex zlú povesť, že je nekvalitný a veľa sa kazí, aj keď na Slovensku vyzerá byť obľúbený 🤷🏻♀️
My mame bugaboo fox 5, vsetko co chces splna, len asi nie ten rozpocet. Ale zasa ho z druhej ruky velmi dobre predas, tak sa ti to zrovna... vajicko k tomu sme mali tiez bugaboo nuna... ale to ma tak nenadchlo... kvalita ano, ale dieta tam velmi cudne sedi...uz sme na pokracovacej (ma 7 mesiacov) - 0-18 kil - a je to podstatne lepsie..