Ahojte mamicky. Poradte mi prosim nejaky cenovo dostupny sportovy kocik pre rocne dieta, stvorkolesove, ktore sa da nastavit aj v protismere jazdy. Rada udrziavam s malou ocny kontakt, no vsetky kociky co som pozerala, su take kde dieta matke sedi chrbtom...zozeniem vobec niekde taky? Neratam sportove casti v trojkombinaciach...taky kocik mam a uz mi leze na nervy, furt sa nieco pokazi. Dakujem za kazdu radu 😉
Záleží aj od toho čo je pre vás cenová dostupnosť, skúste pozrieť cybex balios sú 2 balios s a balios m, valco snap ultra, prípadne stokke scoot na bazároch idú za minimálnu sumu 🙂
Petit and mars Vario, ale dokupit nafukovacie kolesa, inak je vhodny len do nakupneho centra, s nafukovacimi kolesami top kocik pre mna, lahky, uzky ale pritom priestranny, lahko manipulovatelny, vozime sa v protismere a mame aj skejtik a super aj so 16kg zavazim na skejtiku😉, polohovanie do lahu...velky nakupny kosik...pre mna fakt top. Chyba mi akurat tak vetranie striesky, ale zatial som to nejak nepocitila, len mi je divne ze nema vetranie
@papi30 ja mam valco sportocy kocik. Novinka da sa otocit aj aj. Ja som s nim max spokojna. https://www.bambino.sk/detske-kociky/snap-ultra...
@papi30 easy go optimo