Hľadám športový kočiar na leto

cistko
10. apr 2012

Verim, ze tato tema je tu sklonovana z kazdej strany a kazdeho smeru, dufam ze ma za otazku neukrizujete, ale ocenila by som vase skusenosti a rady z praktickej stranky 😉 😉 😉
Hladam sportovy kociar "na leto". Mal by byt maly a lahky a zaroven velky a pohodlny. Syn ma rok a pol a chcela by som aby sa v nom mohol aj pohodlne vyspat ale aby to bolo zaroven nieco mensie a hlavne viac spratne ako ten ktory mame doma /Atlantic - som s nim spokojna ale zaberie v aute vela miesta/ Mohol by mat otacaciu rucku /co asi nieje velmi pravdepodobne ale skusim:D/ velky odkladaci kosik, polohovatelnu sedacku az do lahu a polohovatelne nozicky ze aj vacsie babatko ked spi tak si lahne rovno a nozicky z kociara nevisia. Bolo by fajn, keby ma otacacie kolesa a samozrejme nanoznik🙂
Viete mi nieco odporucit?:D Dakujeeeeeeeeeem 😉

jerryjanka
10. apr 2012

ešte si mala napísať cenu do 100 eur a to už by bola úplná utópia - treba si ujasniť čo všetko je fakt dôležité a čo menej a podla toho vyberať. lebo toto čo si napísala asi nemá nijaký kočík

azarijka
10. apr 2012

@cistko inglessina trip alebo avio, peg perego si

gubcikova
10. apr 2012

@cistko okrem otáčacej rúčky tak baby point fortuna

cistko
autor
10. apr 2012

@jerryjanka 😀 😀 😀 😀 ved prave keby bolo jednoduche ho najst tak uz by som ho mala 😉 ale neodarilo sa preto som to hodila na forum, mozno a podarilo nieokmu inemu 😉 do 100 eur nemusi byt ale moze 😀 😀 😀 😀 nehnevala by som sa ale este by bolo fajn keby je pre vyssich kociarujucich:D

vulka
10. apr 2012

Ja som spokojná s Chicco Multiway. Krásne mi vojde do auta, dá sa dať do ľahu, má polohovateľnú striešku proti slnku.

peluskovo
10. apr 2012

ja som velmi spokojna s kociarom orion... je to sice mensi golfac, ale uzasne skladny, mame ho v aute stale po ruke, je lahunky, a myslim si, ze aj ked sa zda byt maly, tak sa v nom dieta pekne vyspinka, ked potrebuje.
vynikajucim plusom je aj 2nasobna strieska, cize sa stiahne skoro az pred dieta, ked svieti slnko, fuka vietor poskytuje vynikajucu ochranu. nevyhoda, ze ked dieta spi, kociar je nalezato, atk sa nedostanes k malemu odkladaciemu kosiku, ale je to cena za lahunke a jednoduche skladanie

zuzikkaa
10. apr 2012

@cistko no v prvom rade si myslim ze pre 18mes dieta uz velmi prehadzovaciu rucku netreba 😉 a co sa tyka ostatneho aj tej ceny do 100e tak uz spominana fortuna ci nejaky podobny od baby design - no rataj s tym ze cena zodpoveda kvalite 😅 😅 😅

cistko
autor
11. apr 2012

@zuzikkaa ta cena bol for 😉 😉 nemusi byt do 100 eur ale ak by bol hadat sa nepojdem ze chcem dat viac 😀 😀 😀 preco nie prehadzovaciu rucku?

katka226
11. apr 2012

@cistko náš malý má skoro 2roky, je dosť ťažký aj veľký a v kočíku už toľko nepospí, preto som zvolila golfáč Babypoint Casper. Výhoda - Stredne veľké kolieska, dá sa dať do ľahu aj polosedu, polohovanie nožičiek a čo je najlepšie: dá sa upraviť na tzv. letnú verziu, tzn. že má odopínaciu látku po bokoch /zostane len sieťka/, na strieške(tú možno dať úplne dole), takže super na leto.Ešte má dosť veľký nánožník, čo zakryje nôžky aj veľkému dietku. Akurát k tomu nebola pláštenka. Inak sa ľahko rozkladá aj skladá - madlo pri tom nemusíš dať dole. A zmestí sa nám zložený do kufru Swifta 🙂 🙂 , čo už je čo povedať, lebo ten je extra malý.Na nete síce nevyzerá nejako pekne, ale v skutočnosti je veľmi pekný, so zvieratkovým motívom, malému sa hneď páčil... Golfáčik je ľahký, dobre manipulovateľný. Skús si vygoogliť 🙂

cistko
autor
11. apr 2012

@azarijka iglessinu sme mali pri prvom synovi a vsetko na nom bolo super akurat bol pre nas dost nizky:/vsetky maju rovnaku vysku?

@gubcikova vyzera fajn ale nema ani otacavu rucku an i strechu ktora sa dat uplne nadol co? 😖

@vulka ma aj polohovatelnu striesku, lebo som surfovala hladala ale nasla som len trosku rozsirenu striesku o ten "siltik" ci ako sa to vola ale nie taku ako ma napriklad iglessina ze si ju mozem stiahnut nizsie a na dieta neprsi alebo nefuka - v tom pripade nieje potrebna uz ani prehadzovacia rucka...

@katka226 uz sa stalo 😀 😀 aj my mame doma valibuka, uz teraz kociar vyuzivame minimalne viac nie ako ano ale v lete zvykneme chodit na celodenne vylety a urcite by cely den este nevydrzal na nohach kedze momentalne este potrebuje dva spanky a takze jeden v ramci moznosti "kvalitnejsi" by som mu chcela dopriat a preto hladam nieco pohodlne a zaroven aby to bolo aj prakticle aky je ten vas vysoky??? 🙂

gubcikova
11. apr 2012

@cistko nemá,ale myslím že s otáčacou rúčkou športový kočík nenájdeš.

azarijka
11. apr 2012

@cistko fuuu to neviem aku maju vysku...

katka226
11. apr 2012

@cistko teraz má 102cm a v pohode sa tam zmestí... Tiež ho využívame len na výlety a do mesta,keď treba niečo vybaviť, do obchodu. Hľadala som aj niečo "kvalitnejšie", ale po prečítaní mnohých recenzií aj na "značkové" kočíky, som sa rozhodla pre tento... Ono je to, si myslím, aj tak jedno... aj tie drahé kočíky sa zničia, otázka času. Ale jasné, že by som nekúpila nejakú "ho-či-min" šunku. Len som rozmýšľala racionálne. Pomer kvalita-využitie-cena 🙂

katka226
11. apr 2012

@cistko ozaj, a kočík pre valibukov, je strašne ťažké nájsť ☹ Pokiaľ človek nechce zaň vysoliť cca 300e, tak takmer nič... Máme bohaté skúsenosti 😒

elka74
11. apr 2012

@cistko ja som kúpila Bertoni Foxy a zatial som spokojná, aj cena je dobrá 🙂

zuzikkaa
11. apr 2012

@cistko lebo to uz je podla mna zbytocne 🙂

vulka
11. apr 2012

@cistko Ta strieška ma šiltik a v zadnej hornej časti sa dá odzipsovať a preklopit podľa potreby keď svieti slnko. Eva