Hľadám ľahký kočík do Anglicka

sssabi
11. nov 2017

Baby, poradte prosim znacku. Hladam kocik a hlavne parametre chcem:
- dvojkombinacia
- lahky (na nosenie po schodoch a casty prenos lietadlom)
- sportova cast otocna, 5 bodovy, schopny sklopenia uplne do lahu
- dobre sa s nim manipuluje
- velky odkladaci priestor

Dakujem velmi pekne, uz som bezradna pri hladani.

martina8888
11. nov 2017

Ahoj. My sme mali Peg Perego A bola som veľmi spokojná. jazdím denne autom, tak som ho stále dvihala, skladala A bolo to úplne jednoduché. Športová časť je otočná. A na konštrukciu sa dá samozrejme nakliknut aj vajíčko, ak kúpiš 3-kombináciu.

sssabi
autor
11. nov 2017

@martina8888 Dakujem velmi pekne za radu. Zatial co pozeram ta znacka vyzera dost dobre 🙂

ludinka
11. nov 2017

@martina8888 aj inglesina quad ma uzasne lahucku konstrukciu, a aj britax go next je velmi kvalitny kocik....myslim ze peg perego ma ale naj cenu z tychto troch😉

martina8888
11. nov 2017

Peg perego v 3-kombinácii so zakladnou do auta pre vajíčko nás stal okolo 1000 e.

ludinka
11. nov 2017

@martina8888 prepac ten prispevok bol pre @ssabi...
No moze byt..my sme kupovali uz davno pred troma rokmi..ale dvojkombinacia urcite bude lacnejsia. My mame inglesinu a vtedy bola drahsia ako peg perego, ale mam odskusany aj ten britax a tiez je super, zavisi aj od vkusu mamicky.

sssabi
autor
12. nov 2017

@ludinka britax ma moja sestra a je fakt uzasny. keby som nepotrebovala lahky kvoli dvihaniu a lietaniu, urcite volim britax.

wind123
12. nov 2017

Odporucam pri uvedenych parametroch, hlavne ta lahkost a manipulovatelnost, nekupovat dvojkombinaciu...na zaciatok si zadovazit nejaky lahky hlboky kocik s mensou vanickou a po 6 mesiacoch si kupis samostatny sportiak podla pozadovanych preferencii...dovod je ten, ze v pripade ak kupujes kombinovany kocik, vzdy bude mat horsiu manipulaciu ako samostatny sportiak a rovnako bude vzdy tazsi...ja by som urcite isla touto cestou...hlavne ak porodis v zime a na leto uz budes vytahovat sportiak s kombinovanou castou sportiaka sa Ti trapit neoplati, ked mas na trhu plno inych vymakanych len sportiakov.

montemotherone
12. nov 2017

@sssabi Valco Baby