Ahojte, mate niekto skusenosti s golfacom Hauck Spirit? Chceme si kupit golfac na leto a uvazujeme nad tymto. Ma vsetko co chceme, predlzena strieska proti slnku, lahky, skladny,.. a je aj za super cenu.
https://www.kiddicare.com/webapp/wcs/stores/ser...
@andrea561 ahoj ja tiez nad nim uvazujem a chcela by som sa Ta spytat, ze ake ma kolieska?? su umele alebo pogumovane?? a ozaj je taky maly, skladny do auta??? Dakujem velmi pekne
@andrea561 ahoj ako si teraz s odstupom času spokojná s kočíkom ? a @petuska1987 kúpili ste ho nakoniec? ďakujem
@petuska1987 ma pogumovane, v pohode vekost, ako klasiky golfac 🙂 do auta sme ho dali v pohode.
@kacatko ja som ho velmi chcela,ale kedze nemame v nasom okoli predajnu aby som si ho mohla pozriet nazivo,tak sme nakoniec objednali iny, dufam,ze s nim budem spokojna 🙂
@andrea561
@petuska1987 Ďakujem babule za odpovede 🙂 Mne sa veľmi páči Cybex callisto, a tento Hauck sa na neho veľmi podobá až na tú rúčku spojenú 🙂a cena je teda ešte dosť rozdielna 😉
dobry aj ja sa chcem opytat na kocik hauck spirit kedze ho chcem tiez kupit ci je dost velky na lezanie ci sa da dat az do uplneho lahu a ci sa da ta strieska tak nizko sklopit proti slnku aj ked dieta lezi ci len ked sedi dakujem
@andrea561 ahoj, kupili ste nakoniec tento golfac? Ja nad nim tiez uvazujem. este zvazujem espiro metro a gb majik. Dakujem 🙂