Hauck Shopper a vaše skúsenosti

mimikas
18. jún 2012

Mate skusenosti s tymto kocikom, alebo s inymi kocikami Hauck?

kattka_xx
3. aug 2012

ja by som tiez velmi ocenila nazor mamiciek, ktore pouzivaju Hauck Shopper.... rozmyslame o jeho kupe (mame este 2 ine kociky vytipovane a neviem sa rozhodnut). v mojom okoli som ho zatial na predajni nikde nevidela...

janulap
12. jan 2014

@kattka_xx ahoj,tiez nad nim rozmyslam.Kupila si ho nakoniec?

kattka_xx
12. jan 2014

@janulap Ahoj, nie nekúpila som ho, takže neviem aký je.... Kúpila som Pierre Cardin, mám ho v albume.

marlenka75
30. jan 2014

@janulap Ahoj, ja som ho práve objednala, príde mi v pondelok.

janulap
30. jan 2014

@kattka_xx to su golfky,ze?Aky je?Preco si sa rzohodla prave pre tento?Nechcela si kocik so spojenou ruckou?

janulap
30. jan 2014

@marlenka75 pofotis mi ho potom? 🙂

marlenka75
30. jan 2014

@janulap Jasné, pofotím.Sama som zvedavá, na stránke nebolo o ňom veľa info, ale poradila mi ho predavačka lebo je na neho výrazná zľava.

janulap
30. jan 2014

@marlenka75 za kolko si ho kupila?

marlenka75
30. jan 2014

Povodná cena že bola 109, teraz 67 a ešte mám kartičku ich obchodu na 20% zľavu, tak mňa vyjde na cca 50 euro 🙂

kattka_xx
30. jan 2014

@janulap ahoj, nakoniec som Hauck nekúpila, takže žiaľ neviem poradiť aký je. Kúpila so iný - Pierre Cardin, lebo ten mali na predajni..Ale veru už by som golfové rúčky nechcela ani zadarmo...Ne to skoro neovládateľné jednou rukoukeď tam dieťa sedí, resp. veziem nákup...teda pri to type kočíka čo mám ja... spojená rúčka je veľké +.

marlenka75
3. feb 2014

@janulap Práve mi volali že kočík príde až zajtra, tak fotečky nahodím zajtra 🙂

janulap
3. feb 2014

@marlenka75 no som zvedava 🙂 🙂 lebo uz som zufala.Nasla som 4 baby guido 2014.Bola som rozhodnuta pren,ale z diskusii som zistila,ze nanoznik sa na kocik prichytava iba suchym zipsom,tak to ma odradilo 😖

marlenka75
3. feb 2014

@janulap No veď to, že na každom je nejaká chyba.Ja som mala vyhliadnutú Nunu, no tá má zase malinký nákupný košík.Celé dni som presedela nad netom a hľadala kočík, ktorý by mi vyhovoval, aj cenovo nie drahý,lebo dcérka má už vyše 2 rokov, takže už ho využijem maximálne do konca leta.Sama som zvedavá aký bude tento.

marlenka75
4. feb 2014

@janulap Kočík dorazil k nám do SI na predajňu, idem preň, potom nahodím tie fotečky 🙂

fucica
17. mar 2015

@marlenka75 Ahoj prosím ťa aký je ten kočík hauck shopper ? rozmýšľam nad ním, ďakujem za názor 🙂