Ahojte maminky ktoré máte skúsenosti s behom s kočíkom, neviem sa rozhodnúť či nám bude na behanie popri hrádzi stačiť Hauck alebo máme investovať do drahšieho Thule? Plán je využívať kočík na beh prioritne v rovinatom teréne cca 2-3x do týždňa
Aké sú vaše skúsenosti? Prosím len tie ktoré kočík naozaj využívate na behanie 🙂
@lavender273 ďakujem, kľudne môžeš odporučiť s čím máš skúsenosť 🙂 rada si nechám poradiť 🙂
@romanka06 ja som mala mountain buggy - urban jungle. Isiel ako tank. Neskutocny kocik. Velmi podobny styl ako thule len bol trosku robustnejsi a tazsi. Preto ma stale ludia s thule obehli (vinim zato kocik 😁)
@romanka06 prave pozeram ze to uz predavaju aj v europe. Ako som hovorila, ja som mala urban jungle, ale maju aj terrain,no ten nemam odskusany.
Osobnu skusenost nemam ale kamosky kazda co mala hauck tak nehorazny hrkotak. Ja by som sa tej znacke oblukom vyhybala
@lavender273 ďakujem krásne 🙂
@romanka06 osobne mam skusenost s inou znackou, no videla som ludi behavat s thule.a velmi si pochvalovali ten kocik. Povrch kde som behavala boli asfaltove chodniky (nie najlepsej kvality) a sem tam teren. Keby som kupovala dalsi kocik, urcite by to bolo thule. Tu druhu znacku hauck nepoznam.