Hauck Lacrosse All In One

simonaxxx
5. feb 2015

ahojte baby, rozhodla som sa pre tento kocik:

http://www.brendon.sk/Products/Details/59851

mate s nim prosim niektora skusenost?

dakujem

janickacrazy
5. feb 2015

@simonaxxx Sestra mala kočík značky Hauck, nebol to síce presne takýto, ale bol hrozne nekvalitný, rozhrkotaný, velmi zle ovládateľný, proste čistá katastrofa. Naoko bol síce pekný, ale inak na nom nebolo nič dobré. Ja by som od tejto značky nekúpila nič.

andromeda_ja
5. feb 2015

@simonaxxx Musim povedat, ze uz na prvy pohlad mozem povedat, co nie je take skvele... Ziadne makke hojdanie, neergonomicka rucka, maly kosik, male predne otacacie kolieska... Neodporucam tuto kupu. Ale proti gustu ziaden disputat 🙂 Ak mas pocit, ze tento je ten pravy nie je o com. Ja velmi odporucam v tejto cenovej kategorii Inglesinu Magnum. Ergonomicka rucka, makke pruzenie, velky kosik, moznost polohovat aj vo vanicke babatko s refluxom, ziadne vybocovanie kvoli otacacim kolieskam, jedna stopa (nie dve ako v tomto pripade), prejde cez sneh, tri schody bez namahy, velke kolieska... Kazdy, kto tento kociar kupil si ho chvali. A kamaratky z kocikovania neraz povzdychnu, ze ta Inglesina je lepsia... Momentalne ho maju v akcii: http://www.kocikovo.sk/product/inglesina-magnum...
Staci si k nemu kupit len matrac a novorodenecku vlozku a tasku na kociar. Netreba ziaden igelit, nanoznik (je sucastou kociara), ci sietku proti hmyzu.

andromeda_ja
5. feb 2015

@simonaxxx A este dodam, ze Inglesina sa vojde aj do malych panelakovych vytahov. V tej mojej som vyvozila tri deticky a vyvozim este stvrte. Okrem slabeho vyblednutia od slnka vyzera stale ako novy. Vsetky potahy sa daju oprat. Z casu nacas treba aj tak kazdy kociar premazat - na tento staci kupit v lidli alebo inde silikonovy olej a na kolieska trosku kolomaze. Za tie roky a kilometre co sme na nom narobili sme ziskali dva defekty na pripinacikoch - aj na troch kolesach ide kociar bez problemov a vymenili sme tri pruzinky - aj ked chyba pruzinka este je tam uchytka, ktora zabrani zlyhaniu kociara. Odnesiem v nom cely nakup bez problemov. Tolko moja dlhorocna skusenost s tymto kociarom...

siska53
5. feb 2015

@simonaxxx suhlasim s
@andromeda_ja ja mam v cervenej inglesine magnum odvozene 2 deti. Teraz ho idem predavat...kebyze chceme este jedno,tak si ho ponecham. Nic mu nie je. A mali sme len 1 defekt a to som ja o nom ani nevedela,az muz si to vsimol.
Inak ma nesklamal ani v takychto zimach. Dalo sa kocikovat. Nepotrebujes ani skladovat najskor sportovu a neskor hlboku cast.

siska53
5. feb 2015

@simonaxxx a este "magnumka" veru pekne peruje,nastabitelna rucka - zmesti sa do tych malych vytahov,velky kocik, ako fakt som nenasla chybu takze uplny suhlas s andromeda len pozitivna skusenost. Fakt radost ho kocikovat.
Mas tu aj na tvoj vybrany kocik negativnu reakciu, my ti ponukame ine riesenie skus zvazit..
My mame aj taky ten sportiak,golfac,no ten ma male kolieska,robi 4stopy,tvrdy je,dieta citi kazdy hrbol..no otras. Perujuci kocik je na nezaplatenie.

minax
19. feb 2015

@simonaxxx Ahoj 🙂 Skvele, ze sa pytas na skusenosti s konkretnym kocikom, a namiesto toho dostanes same odporucania na nieco uplne ine 🙂 My sme zrovna vcera natrafili na tuto znacku a velmi sa nam pozdava, v zahranici je dost znama, no na svk ju tazsie zohnat.. nam velmi padol do oka tento kocik http://www.baby-express.net/Hauck_King_Air_Trio...
lenze zas my hladame kocik viac odpruzeny, aj na lesne cesty, teda s nafukovacimi velkymi kolesami. Boli sme aj na jednej predajni kde zial ten nas nemali na sklade, ale mali tento tvoj, tak sme si ho poriadne otestovali, kedze nam povedali, ze sice vlastnostami nie, ale kvalitou to bude nieco podobne.. a poviem ti tak, ze zalezi najma od toho, ake mas kriteria pre vyber kocika.. pre nas boli predne kolesa skutocne malicke, trosku by som sa bala, ci vydrzi vobec nase ,,kvalitne,, mestske chodniky.. material bol vsak podla mna vyborny, tak o triedu vyssie nez taka ospevovana bexa, kde sa mi robi husia koza ked po tej latke prejdem.. velmi sa nam pacila vlozka do sportoveho kocika, jednak esteticky, zvazovali sme ze by sme si ju dokupili aj ked sa rozhodneme pre akykolvek iny kocik, a jednak aj ucelovo, kedze ma aj zimnu aj letnu stranu..co je obrovska vyhoda, sportova cast aj vanicka su priestranne, cize vo vanicke vydrzi aj polrocne babo zababusene vo fusaku... vanicka aj sportova cast su polohovatelne, takze dalsie velke plus 🙂 a tiez je to jeden z tych nizsich kocikov, nemas ho sice polozeny pri kolenach, ale ani velmi vysoko, ako napr. taky stokke 🙂 manipulacia bola velmi lahka, sklada sa perfektne..a vajicko k tomu taka klasika 🙂
takze uz je to na tebe, mozno si sa uz aj rozhodla za ten cas, ja som ti to opisala skor z toho mojho uhla pohladu.. na tu znacku, co som si stihla za vcerajsok prejst, boli velmi dobre referencie na zahranicnych strankach, i ked samozejme su aj tie negativne ako pri kazdom kociariku 🙂 my trosku zvazujeme aj concord wanderer, i ked dost nas odradza ta cena, tak hladame dalej.. ale my mame este kopu casu, len sme vedeli, ze s kocikom bude najvacsia dilema, tak sme zacali s pehladom skor, a asi sme aj spravili dobre, lebo tipujem ze tak najskor o 6-8 tyzdnov budeme vediet, co vlastne chceme 🙂 tak vela stastia 🙂