baby, prosím Vás ktoré máte tento kočík, ako ste spokojné? strašne sa nám páči ale naživo som ho ešte nemali možnosť vyskúšať. Nevybledol Vám? Ako je to s dĺžkou vaničky? Dokedy sa Vám zmestilo bábo? A manipulácia s ním? Ďakujem za každú odpoveď!!!
Ahojky no ja ho sice nemam ale kupim si ho urcite 🙂 vcera som bola osobne vyskusat 🙂 lahucky,lahka manipulacia,preklapacia rucka je super,maloktory kociar ju ma, polohovatelna vanicka to ma tiez maloktory, jedina nevyhoda je ze rucka neni teleskopicka ale vysku ma akurat super 😉 ale tiez by ma zaujimali skusenosti mamiciek,ktore ho maju 😉 ja chcem vanicku drive,ta je vhodna aj do auta... tiez som poprezarala vsetky kociky,jasne ze ziadny nesplni uplne vsetky poziadavky,ale hlavne aby bol prakticky,ved ho budeme pouzivat kazdy den...
@olivia85 ahoj, ja ho mam uz 2,5 roka. Teraz v nom vozim druhe babo. Vyborne sa s nim manipuluje, lahucky, kocikovanie uplny relax. Vanicka do 6 mes, potom akurat do sportovej casti, ktora je velmi pohodlna. Nevyhoda - brzda sa rychlo pokazila, je trochu rozhegany a vydava pukotave zvuky.
baby to ani jednaaaa..............???? alebo aspon nieco podobne a spolahlive mi viete poradit?