Graco Symbio - skúsenosti

olivia85
3. apr 2014

baby, prosím Vás ktoré máte tento kočík, ako ste spokojné? strašne sa nám páči ale naživo som ho ešte nemali možnosť vyskúšať. Nevybledol Vám? Ako je to s dĺžkou vaničky? Dokedy sa Vám zmestilo bábo? A manipulácia s ním? Ďakujem za každú odpoveď!!!

olivia85
autor
4. apr 2014

baby to ani jednaaaa..............???? alebo aspon nieco podobne a spolahlive mi viete poradit?

zuzuvani
4. apr 2014

Ahojky no ja ho sice nemam ale kupim si ho urcite 🙂 vcera som bola osobne vyskusat 🙂 lahucky,lahka manipulacia,preklapacia rucka je super,maloktory kociar ju ma, polohovatelna vanicka to ma tiez maloktory, jedina nevyhoda je ze rucka neni teleskopicka ale vysku ma akurat super 😉 ale tiez by ma zaujimali skusenosti mamiciek,ktore ho maju 😉 ja chcem vanicku drive,ta je vhodna aj do auta... tiez som poprezarala vsetky kociky,jasne ze ziadny nesplni uplne vsetky poziadavky,ale hlavne aby bol prakticky,ved ho budeme pouzivat kazdy den...

zuzuvani
4. apr 2014

@olivia85 inac maju ho aj v klinci v Namestove pozeram, ze si odtial,tak sa chod pozret a vyskusat to budes mat najlepsie 🙂

igiana
4. apr 2014

@olivia85 ahoj, ja ho mam uz 2,5 roka. Teraz v nom vozim druhe babo. Vyborne sa s nim manipuluje, lahucky, kocikovanie uplny relax. Vanicka do 6 mes, potom akurat do sportovej casti, ktora je velmi pohodlna. Nevyhoda - brzda sa rychlo pokazila, je trochu rozhegany a vydava pukotave zvuky.