Ahojte, máte niekto skúsenosti s golfovým kočíkom Trip 2012? aký je v skutočnosti? lebo na obrázku je pekný 🙂 je ľahunký, dá sa ľahko poskladať, vie sa v ňom bábätko v pohode vyspať...
@zziiizziii Ahoj!Ja tiež nad ním uvažujem na slnieckovo.sk je v akcii za 59€ a myslím že ja ho dnes aj objednám,aj mne sa veľmi páči,teraz je za super cenu,má dobré vlastnosti a hlavne nie je ani poľský,tak to risknem.! 🙂 Ak chceš,počkaj kým mi príde a napíšem ti ako vyzerá na živo 😉
ahoj, ja už som si nakoniec objednala britax B-agile, ten je taký tak medzi športovým a golfovým kočíkom 🙂 lebo som potom videla ten kočík naživo a zdal sa mi trošku taký labilný a nepohodlný a ja ho budem potrebovať aj na budúcu ,zimu...a mne ešte malinká spinká v kočíku tak preto som volila taký trošku väčší kočík. ale výzorovo sa mi tiež velmi páči ten Trip 🙂
Ja ho mam som a vlastne uz ho aj idem predavat, lebo maly sa mi uz nechce vozit v karicke, velmi som bola snim spokojna.....my sme ho vyuzivali viacmenej na spanok, kedze maly mi nechcel nikde inde zaspat.......odporucam ho vsetkym.......
Bola som ho v obchode pozriet,aj s manzelom,ten mi ho hned zrusil,toto ma labilne,toto poriadne nedrzi a bolo.ohodnotil aj hauck sport a aj babypoint orion,ten tiez cez neho nepresiel,vyhral to 4baby Shape.dobru tristvrte hodinu ich vsetky pozeral,skladal,rozkladal,ja som sa medzicasom snazila o to,aby obchod nade dieta nerozobralo.Zaujali ma aj ine kociky,ale nemala som moznost vidiet ich nazivo a ani by som po terajsej skusenosti neobjednala bez toho,aby som ho videla,lebo aj trip aj orion vyzerali na obrazku aj popis super,ale nazivo nam nevyhovovali
Baby,ziadna tento kocik nemate????