Chystáme sa kupovať golfový kočík. Chcela by som nejaký s polohovateľnou opierkou chrbta až do ľahu,aj nožičiek. Ďalej by som uprednostnila kočík s madlom a s veľkou strieškou proti slnku a väčšie pogumované kolieska. Máte nejaký typ?
@roni200 ved ta spojena rukovat, to je len dobre, nie? ovela lepsie sa s tym manipuluje - aj golface mozu mat spojenu rukovat
@hradnapani Tie so spojenou rukoväťou zaberajú viacej miesta po zložení,nie?
@roni200 nemyslim si. Ta rucka zvykne sa zvykne pri skladani kocika tiez poskladat, obvykle v strede ma taky mechanizmus. Ja by som golfac s dvomi ruckami nechcela, ved to sa neda poriadne "soferovat" jednou rukou (hlavne na nerovnejsom terene, cez obrubniky a podobne), co je neprakticke. Ale kazdy mame ine preferencie.
@roni200 maclaren z vyššej rady, ale nemá asi madlo, no ma všetko to ostatne.
skús Baby Jogger City mini. Vrelo odporúčam. http://www.baby-land.sk/Sportovy-kocik-Baby-Jog...
ahoj, tiež nás už čaká výber golfáču a ja pokukujem po tomto ...
http://www.babytrend.sk/kategoria/kociky/golfov...
my mame tento, zodpoveda tvojim poziadavkam: http://www.heureka.sk/?h[fraze]=Peg+Pérego+Plik...
peg perego p3
keď hľadáš vyslovene "golfový" kočík, tak potom skús tento http://www.baby-land.sk/Golfovy-kocik-Baby-Jogg...
ale peg perego a baby jogger sú cca tá istá kategória. Sú to kvalitné kočíky.
@hradnapani golfac sa vola preto golfac ze ma dve rucky ako golfove palice, ked ma spojenu rucku tak sa golfac nevola
zalezi ci chces nieco vascie alebo mensie, taky stred a kompromis je Chicco Multiway, vacsie kolieska, dost vnutorneho priestoru, polohovanie takmer do lahu, madlo, nanoznik...
Cybex calisto - i ked uz mozno maju ine modely novsie ale splna vsetky tvoje poziadavky- polohuje sa do uplneho lahu a dokonca jednou rukou, velka strieska, spojene madlo. Este k tym plusom by som dala ze sa lahko sklada a cely potah sa da hodit do pracky a oprat.
@mimik79 dnes sa uz vola 😉 pre golface je typicke specificke skladanie a kedze vyvoj ide dopredu, dnes sa uz bezne vyrabaju aj golface so spojenou ruckou
valco baby snap 4 2015
@hradnapani golfac ma specificke skladanie prave kvoli tym ruckam, ze sa vytvori akokeby palica v porovnani s kocikom so spojenou ruckou, ktory sa sklada akokeby do stvorca alebo obdlznika, ale ok, tu nejde o to aby sme sa tu o tom dohadovali ale nesuhlasim s tebou 😉
@mimik79 nehadaj sa naozaj uz existuju kociky - golface so spojenou ruckou ktore sa skladaju presne tak ako golface s dvomi ruckami - ten typicky - lebo ta rucka sa akokeby v polke "zlomi" a zlozi sa ako klasicky golfac - vid calisto ten ma spojenu rucku ale sklada sa presne ako golfac - kopnes dozadu do jedneho bodu - teda ho nadvihnes a kocik sa ti zlozi presne tak isto vid napr video:
@mimik79 tiez sa nechcem hadat, ved si to len vysvetlujeme, nic viac. Mala som taky golfac doma. S tym nazvom sa aj predaval. A ked bol zlozeny tak bol v typickom "dazdnikovom" tvare, ako golface s dvoma ruckami.
My máme chicco multiway A som maximálne spokojná. Má všetko čo si praje je ľahší ľahko skladateľ ny A pritom stabilný pevný A tie kolesá sú fakt aj na túru ☺
@prasiatko30
@hradnapani no nikdy s tym nebudem suhlasit, golfac je golfac kvoli dvom ruckam!!! mam ku kocikom velmi blizko pracujem v predajni kde predavame kociky, ale aj keby nie tak tvrdim stale to iste!!!
@mimik79 kto sa nechce presvedcit ten sa nepresvedci 🙊🙉🙈
Peg perego pliko P3 - osobna skusenost. Vynikajuci,da sa aj 1 rukou riadit, clovek sa nauci vsetko. Spanie uplne do polohy lezmo,velka strieska,kolieska v pohode,daju sa zaaretovat. Kvalitny,vela vydrzi - moje 2 deti+kamoska si ho hned rezervovala pre dceru co sa jej tak pacil ☺☺
@prasiatko30 no ja nemam dovod nechat sa presvedcit pre mna je to jasna vec, ale tak ok, o to tu v tejto teme predsa nejde
@roni200 ja som kupila najnovsie valco snap 4 a max spokojnost lahucky dobre sa s nim manipuluje a rocnik 2015 ma uz an polohovanie noziciek ale aj na 2014 sa daju
@mimik79 cize ked vam pride do predajne mamicka s tym, ze chce lahky, skladny golfac, tak jej budete ponukat iba ten s dvomi ruckami? 😕 ako som pisala vyssie, je to zmodernizovany golfac, lebo vsetko ostatne ma tak, ako tradicne golfky s dvomi palicami, ktorym podla mna casom aj tak odzvoni.
ale ved dobre, ja ta presviedcat nebudem a ani nechcem, aj tak som sem prispela uz ovela viac, ako som kedy chcela.
Graco Evo