Golfový kočík s jednou rúčkou

lenz
3. apr 2016

Ahojte žienky uvažujem nad kúpou golfacu ale neviem si vybrať s takej veľkej (malej ) ponuky moje požiadavky sú :
-jedna rucka nie tie dve fajky 😀
-nechcem zdvojené kolieska a ked tak iba jeden pár nie aj vpredu aj vzadu
-chcem predlzitelnu striesku
-väčší nákupný košík
-cena max 150 €
-a ľahko zlozitelny .... Aké máte skúsenosti poraďte prosím 🙂

8291
3. apr 2016

U mňa najlepšia kúp bol Valco baby snap 4,len ten stal 200€.skvely kočík,lahucky len 6,2kg,veľká sklapacia strieška,čiže chrámu proti slnku,úplný ľah,polohovatelne nozky,v strieške je sietovane okienko,čiže vidíš na dieťatko,okienko sa zatvara na suchý zips.

lenz
autor
3. apr 2016

@8291 no ja som ho pozerala tiež sa mi strasne páčil ale ta cena je aj dosť :-/

8291
3. apr 2016

Ale ak by si ho kúpila,neolutuješ ani cent,viem že niekedy financie nepustia.Ja som tiež mala hornú hranicu na športový kočík do 150€.2 mesiace som behala po predajnich,lebo hladala som hlavne ľahký,spratný a tento som mala vyhliadnuty uz od začiatku,len sa mi zdal drahý,ale potom muž povedal,ze dokedy chcem špekulovať,ze aj jemu sa zo všetkých co sme videli a vyskušali zdal najlepší.

lenz
autor
3. apr 2016

No asik mas pravdu je to proste super kočík a hlavne lahuckyyyyy

lenz
autor
3. apr 2016

@8291 a mas s nafukovacími kolieskami ?

lenz
autor
3. apr 2016

@8291 a kde si kupovala ten kočík ak sa môžem opýtať ešte ?

8291
3. apr 2016

Nie s penovymi a planovala som dokupit nafukovacie ale stoja 80€😞,kvôli chalupe,lebo tam mame zlý teren a cesrta hruuuuza,no zistila som ze kočár to zvláda uplne v pohode a bez ujmy,tak som nafukovacie ani neriešila.Akurat včera bol rok co ho pouzivam a je super,v lete zvladol Chorvátsko,piesok,štrk,sol,horúčavy.Na chalupe som ho na dvore vytepovala,poriadne celý vystriekala vodou,nechala vysušiť a bol ako nový.😁

8291
3. apr 2016

@lenz Kupovala som v Alltoys.

lenz
autor
3. apr 2016

@8291 dakujem pekneee asik pojdem do toho že radšej zainvestuje