Golfový kočík s jednoduchým skladacím mechanizmom

lucylucka
29. mar 2018

Golfovy kocik hladam uz asi tyzden a najviac ma uputal euro care ezzo.Len stale vaham.S ktorymi ste vy spokojne?

janci05
29. mar 2018

Ja som nemala priamo golfový, ale športový značky Cam Portofino. Ja som sním bola úplne spokojná. Využili sme ho najozaj do poslednej chvíle. Do mesta a aj na záhradu, kde je nerovný povrch sme ho brávali.

nastasyk
29. mar 2018

Ja idem kupovat Baby jogger city mini Zip. To je skvely golfac, ale za dost vysoku cenu.

evkao
29. mar 2018

my mame Valco snap 4 sport (je to nieco medzi golgovym a sportovym), je velmi lahucky, strasne lahko sa sklada (sklada sa smerom dovnutra, takze sedacia cast je vnutri a nezamaze sa ti - niektore kociky sa skladaju smerom von), dost velky priestor pre dieta, plynule polohovanie az do lahu, dlha rozzipsovatelna strieska, ktoru je mozne menit, menitelne nafukovacie kolesa. Na trhu je uz aj typ Ultra, ktory ma aj moznost otocit dieta tvarou k sebe. Cena vyssia ako euro care ezzo, ale bez nafukovaciek (len Valco snap) je cena nizsia ako s nafukovacimi kolesami

lucylucka
autor
1. apr 2018

@evkao vyzera dobre len ten mi uz pripomina moj sportovy co mam a chcela som ho vymenit za nieco mensie 🙂

lucylucka
autor
2. apr 2018

Zapacil sa mi kocik Gb qbit.S nim nema nikto skusenosti?Mam dievcatko ale hrozne sa mi paci ta vojenska zelena farba 🙂

lucylucka
autor
2. apr 2018