Dievcata, nemam prehlad v kocikoch, som myslela, ze uz koncime s kociarmi, ale potrebovali by sme asi este, golfovy, 4rocne dieta, 17kg, ked nevladze na dlhej vychadzke, tak aby bol fakt lahky, skladny, a mal pas na zavesenie cez plecia ale aby tych 17 kilo odviezol 🙂 dakujem!
@via88 alebo napr tento, lebo mc zarucuje 25kg
https://www.modrykonik.sk/market/kociky/hn97z5/...
My sme prave kupili easywalker jackey, sklada sa dokonca sam, maxi spokojnost!
@jadeka nerieš, nevieš, či dieťa nemá nejaké zdravotné obmedzenie, na letisku ak máš rozospaté dieťa a batožinu k tomu, bez kočíka nič moc, tiež na dovolenke sa večer chcú ísť manželia ešte prejsť, dieťa je z celého dňa unavené, prečo by nemohlo mať golfáč? Jasné, že na cestu do škôlky, ak to nie je km a na ihrisko by som mu ho určite nebrala.
@via88 ja by som odporucala Easywalker Jackey, pretoze moze do neho ist dietatko do 22kg, ma 35cm sirku a 87cm dlzku, sklada sa sam a sucastou balenia je aj taska na prenos s moznostou nosenia na pleci ako “kabelu” 🙂 je to velkost vhodna na palubu lietadla a ma len 7,5kg. Cena zacina od 266e, zavisi od obchodu. Tolko v skratke. V pripade zaujmu, mozem napisat aj viac moznosti v sukromnej sprave, nakolko sa venujem individualnemu poradenstvu aj v oblasti kocikov.
@via88 Za mna uz 4 rocne dieta nema čo robit v kočiku ale to je len moj nazor,nechcem sa dotknut