Ahojte dievcata,
Chcem kupit malemu golfovy kocik, pretoze sa chystame za rodinou na par dni a nechce sa mi v tom nasom malom aute trepat okrem cestovnej postielky a kopy inych veci (vratane psa :D) aj obrovsky kocik. Maly ma 3,5mesiaca, takze by som chcela nejaky, ktory sa da dat do uplneho lahu. Zaroven by som chcela aby mal odpruzene vsetky 4 kolieska, predlzenu striesku (aj v lahu), sietku na strieske pre kontrolovanie krpca, ideal by bol keby mal jedno madlo a nie tie dve rucky 🙂 a aby sa skladal do naozaj malych rozmerov :D na cene nezalezi, takze ak mate niektora naozaj skvele recenzie na nejaky takyto golfovy kocik tak sem s nim. Lebo uz som pokukala tolko golfacov, ze v tom zacinam mat chaos :D Dakujeem
@jeltica nosic mam a teda maly ma uz skoro 7kil, mam dost ked ho mam na sebe pol hodinu a nie to este tri dni vkuse 🙂 niektore golface su od narodenia, takze myslim, ze tak skoro to zas nie je
@katulastraka myslím, že máš príliš vysoké nároky na golfový kociar... Ja by som nebrala postieľku ale kočiar.. Alebo by sa to dalo poriešiť tak, že vaša rodina od niekoho kočiar /postieľku na tri dni požičia
@poopsie no to od rodiny naozaj neocakavam :D nie je to moja rodina, ale manzelova, takze tak :D a postielku musime lebo maly v kociari moc nespi, cize to je nula bodov
@poopsie a inak nasla som skoro dokonaly, ale teda ta sietka na strieske tam chyba a to by mi dost vadilo keby nemozem na maleho obcas kuknut ci je ok
@katulastraka tak pozrieš z predu.... Svet sa hádam nezruti, keď sa ohneš
@poopsie mozno sa aj zruti 🙂
@katulastraka kamoška má Cybex Twist či tak nejak, je to kočiar na cestovanie,je užší, ale máš malé bábo, to by nemal byť problém, Dáša otočiť do oboch smerov, či má sieťku neviem, ja mám Joie mytrax,som spokojná, sieťku má,je ale neotocny, taký normal kočiar, záleží aj aké máte auto, najlepšie možno ísť do predajne a vybrať tam
@katulastraka ziaden, je to velmi male dieta na golfac
@katulastraka ved ked mas nosic, nekupovala by som kocik, a nedavala by som donho takto malinke babatko. To ma byt ak v kociku, tak vo vanicke 🙂 7kil naozaj nic nie je, v pohode sa nosia aj tazsie deti, ja som nosila aj v 11kg a ani som ho necitila 🙂 zaklad je ale mat spravny nosic a hlavne spravne nastaveny. Ine by bolo, keby ste planovali byt vonku cele 3 dni, na turach ci prechadzkach, od rana do vecera. Co asi neplanujete 😉
@katulastraka my keď sme chodili s dcérou, kým bola malá, na návštevu tak cez noc správala vo vanicke z kočíka, žiadnu cestovnú postieľku nám nebolo treba. My máme golfac doma a neviem si predstaviť ze by tam spala ani naša 1,5rocna nieto ešte miminko
@anjel411 ja nechcem golfac na spanie. Moj v kociku spi max pol hodinu, on vie spat len v postielke, preto berieme cestovnu postielku 🙂 golfac chcem na prechadzky, nie na spanie
@marzuz89 to sice neplanujeme, ale kedze maleho este starkovci nevideli, tak si budu chciet urcite pokocikovat, nie v nosici nosit. Ja teda neviem ci mam dobry alebo zly nosic, kazdopadne obaja (aj ja aj maly) sme radi, ked to po pol hodine ukoncime, uz len z toho hladiska, ze sa obaja potime ako male telce a vzdy sme total mokri. Takze nosic zial proste zavrhujem, nie je to pohodlne ani pre mna ani pre maleho.
@katulastraka ale na tých prechádzkach bude asi v ľahu predpokladám. A ten golfac fakt nie je na to prispôsobený, podľa mňa. Naozaj by som radšej pouvažovala dáko zobrať radšej riadny kočiar a spanie vymyslela aj bez postieľky, napr. ešte môže spať aj v hniezde s vami na posteli
hlavne dievcata, ja som si sem prisla po nejake typy na kocik. To ci je vhodny alebo nie je vhodny pre moje dieta uz nechajte na mna 🙂 na to som sa nepytala. Keby ma zaujimali vase nazory na golfac pre 3,5mesacne dieta, tak by som zalozila diskusiu "je golfovy kocik vhodny pre 3,5 mesacne dieta?"
@anjel411 praveze niektore su take, ze sa daju dat do lahu, aby mohlo dieta aj lezat. A k tomu spaniu, sme radi ze my mame kde spat, nie to este maly pri nas. Doma spavame spolu v posteli, ale na navsteve teda taka velka postel nie je, aby nam bol dopriaty tento "luxus" 🙂
@katulastraka necitala som celu diskusiu ale najlepsi golfovy kocik podla mna je Maclaren ale ten s vacsimi kolieskami. S tym mam skusnosti a mozem odporucit. Sestra mala s malymi a vraj bol otras.
mali sme maclaren, maly bol sice uz starsi, ale da sa dat do uplneho lahu. ma aj otvor hore. mam ho teraz v bazari na predaj, tak neviem, ci sem mozem pisat :D
Joj dievčatá ale maclaren ma dve rúčky, to je zle.. Ani odpružené kolesa nemá.. Ja by som aj poradila petit mars easy...ale tiež nemá odpružené kolesá a dokonca výrobca píše, že je pre deti od 6 mesiacov
@katulastraka a videla si taký golfac naživo? Konkrétne my máme doma, čo ide do ľahu, oficiálne písaný že sa dá použiť od narodenia. Ale reálne by som tam malé bábo nedala. Preto ti radšej z vlastnej skúsenosti píšem, že by som radšej popremyslala inak. Áno aj my sme chodili k mojej starkej a spali na rozťahovacom starom gauči a preto naše dieťa spalo vo vanicke vedľa postele. Ideálne asi ísť len s drobcom vyskúšať aby si videla v ktorom mu bude pohodlne
Neviem ci existuje golfac s odpruzenymi kolesami🤷♀️ My mame Maclaren techno XT a je to super golfac, raz som ho nudzovo vyuzila pre 3 mesacne babo. Bol kupovany davnejsie pre starsie dieta, ale teda v pohode v nom bol aj ten maly. Ja by som ale asi pozrela v tvojom pripade nejaky lahky maly sportiak. Su take, ktore sa daju zlozit do velkosti prirucnej batoziny. Golfac podla mna zaberie viac miesta v kufri… ci?🤷♀️ Ja mam este Cybex Eezy S+2 a jedine co mi na nom chyba je okienko v strieske, inak je super.
ahojko ja som pouzivala golfac od narodenia, kedze som s detmi casto chodila do nemocnic a mne sa velmi osvedcil kocik Chicco LiteWay ma super kolieska, skladny (nosila som ho aj pod nohami sadnych sedaciek ked boli deti v autosedackach), ma aj fusak na zimu, da sa dat do lahu - fakt uzasny, my sme kupovali postupne 2 a vydrzal nam 4 roky kazdy jeden https://www.mall.sk/kociky-golfky/chicco-golfky...
Inak si normálna 🙈🙈🙈také maličké do golfového kočíka, Pane Bože 😨
@kuko55 som, a ty? :D
@katulastraka určite nie:D.... lebo si myslím že malé dieťa-dojča má byť min. do polroka v hlbokom kočíku.... zváž to, prosím ťa
@kuko55 v zahranici bezne deti od narodenia davaju rovno do sportiaku, vanicku ani neriesia...ja toho nasho v tychto teplotach vozim v sportovej casti nasho kocika co mame 3 kombinaciu. A je tam v pohode, takze neviem preco by som nemala riesit nieco skladnejsie pre neho 🙂 ale ako hovorim, nechajte toto rozhodnutie na mna. Ja len hladam kvalitny kocik.
@katulastraka nuna peep lux za mna top na dovolenky
@pseudomonas87 aj ja mam joie mytrax a pecka 🙂
@katulastraka keby bol golfac vhodny pre 3,5 mes dieta, tak by si nemala problem taky najst a nemusela by si zakladat tuto diskusiu. Odpovede sa ti mozno nepacia, no snazia sa ti elegantne napovedat, ze si si vymyslela kravinu. Kedze jemnym pokusom si neporozumela, pisem ti to teda na plnu hubu ako to je. Dokonaly gplfac pre 3,5 mes dieta neexistuje a vozit take babatko v golfaci je kravina. Pekny den.
Kupovat golfovy kocik pre 3 a pol mesacne dieta je podla dost zavcasu. Skor by som to riesila nosicom, ked nechces brat velky kociar.