Golfový kočík Nuna Peep a Nuna Luxx

hokejka111
13. feb 2014

dievcata, ktora mate tieto kkociky,,poradte,,,,,,golfač NUNA PEPP A NUNA LUXX???...neviem sa rozhodnut, ,,,,a tiez nejake chyby???na nich,,vdaka

zu_zi
2. apr 2014

aj mna by presne toto zaujimalo... halooo! nikto? 😉

gabrielka94
2. apr 2014

@hokejka111
@zu_zi ja mám pepp a da sa povedať že sme spokojní. ked nepočítam to, že v snehu to s ním nie je žiadna sranda, kedže predné kolieska sa nedaju zaaretovať - kočík je viac menej nepojazdný 😝 v lete je to super, hlavne ak nie su porozbijane chodniky a je super skladna a na dovolenky či cestu lietadlom je uplne najlepšia, lebo sa da sklopiť na polovicu a je spratná. snad som aspon trošku pomohla. ak nie, pytajte sa ešte 😉

zu_zi
2. apr 2014

@gabrielka94 dakujem krasne 🙂 uz sme viac menej rozhodnuti, asi pojdem do tej najlacnejsej, lebo drobec bude mat v maji dva roky, v kociku uz aj tak nespinka, tak polohovanie noziciek asi nevyuzijeme a na sucasnom kociku nepouzivame ani aretaciu koliesok, takze aj to bude zbytocne - v zime uz mozno kocik pouzivat nebudeme vobec a ak nahodou, tak mame Peg Perego gt 3, to je traktor, ktory prejde cez vsetko ;) . Len povodne som chcela kupit pouzitu, ale manzel ma spracuva na novu... ten cenovy rozdiel nie je fakt velmi velky...

hokejka111
autor
3. apr 2014

@zu_zi ...ahoj Zuzka,,,my teraz ideme kupovat nunu luxx,,,maju ju za super cenu 199€ ak by si chcela,,,,,,je to super cena - 50€,,,,,,a tie nunu pepp mozno tiez maju lacnejsie,,,,,,kociky,sk...pekny den

zu_zi
3. apr 2014

@hokejka111 dakujem, idem kuknut ;)

ahojte.tak nam dnes prisiel.nuna pepp luxx 2014. farba bisque. je prekrasny,isto sa bude spinit,ale to aj tmave.

tak od zajtra testujem.🙂

kupovali sme za super cenu v aladdin v hlohovci! supdmr cena,extra rychle dodanie. odporucam!

zu_zi
7. apr 2014

@cicamicacicamicacicamica my mame teraz peg perego gt3 vo farbe ivory a da sa krasne vyprat, spina je zakerna v tom, ze na tmavom je svetla a na svetlom tmava 😉 Dnes sme objednali nunu z aladina, tiez super cena aj komunikacia, ak budem mat stastie, zajtra ju mame doma, uz sa neviem dockat. Vybrali sme si ciernu napokon, ale ta bisque bola v uzkom vybere 😵 Ako dlho trvalo, kym to prislo?

je to novinka,uz 2mesiace som sa nemohla dockat, ale hned ako zacali naskladnovat tak mam ju objednali a rezervovali. v piatok mal prist tovar novy,a keby nenastal omyl,mame ju uz v piatok.ale tak hlavne ze ju mame. t.j.v pondelok vecer.

inak,dufam,ze si zvyknem ze nema madlo

aj my mame peg perego book vo farbe chocolate a je to tmavo hneda.a tiez je vidiet spinu tak je to uplne jedno kci tmavy alebo bledy 🙂 presne ako pisete. ja len na to leto som uz chcela bleducky.bo uz 2kociky pred tym tmave som mala.

tak otestovane. nuna je skvela! velmi lahko sa s nou manipuluje,je to ako keby sla sama.krpcekovi sa paci.spal v nej takmer3hodinky. max. spokojnost aj po obruvnikoch to nie je problem

zuzula272
6. máj 2014

@cicamicacicamicacicamica ahoj, nechyba vam madlo? Ja som si ho tiez objednala z aladdinu a buduci tyzden mi pride. Neviem sa dockaaaat. Takze si spokojna???

Fakt?my mame ale luxx,tam to asi nepojde

Ale ani mi na nom nechyba.ani malemu

Sme.aj manzel si ho nevie vynachvalit.je skladny aj do auta.a to mame trojdverak

ka33n
10. máj 2014

Kocky aky je rozdiel medzi pepp luxx 2013 a pepp luxx 2014?

mgfox
19. máj 2014

Mne dnes prisiel domov bisque z aladdina a som sa tej bledej farby normalne zlakla....ako vyzera ten vas gabrielka94 po par dnoch pouzivania?normalne mam tik ho vymenit za raspberry... ☹

mgfox
25. máj 2014

No ja nakoniec ten nuna pepp luxx 2014 bisque predavam za 195 e novy nepouzity so zarukou ak by ste mali zaujem ...kuk moj album

katrenka111
29. máj 2014

baby je nuna luxx trosku sirsia a kolieska su lepsie?

cacka
22. sep 2014

Baby prisiel mi v piatok nuna pepp luxx a moja dcera co ma 2,3 roka vytrca normalne z neho, operadlo je nejake male na nu nechapem neda sa zvysit operadlo???

lanugo
5. mar 2015

Kočky predám za výbornú cenu čokolvek od Nuna. Nepoužuité samozrejme v záruke. Píšte do RP

tehoska
3. jan 2020

Ahojte kocky, ak mate kocik nuna a cakate babatko, ponukam adaptery na vajicko maxicosi. Je to super spratne riesenie do auta.