Ahojte maminky,
potrebujem vasu pomoc..viem ze je tu uz par diskusii ohladom golfacov, no potrebujem nieco total aktualne🙂
Hladam golfac dost priestranny, ide do lahu, a strieska je taka ta natahovatelna co sa da preklopit alebo aspon trosku dlhsia nech to robi aj nejaky tien.. vedeli by ste mi poradit nieco konkretne? Samozreejme cena je tiez dolezita, nechcela by som investovat ovela viac ako 100eur..
Pripadne by ma potesili vase reakcie, postrehy vasich konkretnych kociarov - ich plusy i minus..
Velmi pekne dakujem 😉
Pri malej sme mali starý golfáč a ten sa dal v pohode sklopiť. Myslím si, že väčšina by mala mať viac polôh. A do 100 € nájdeš v pohode aj nový, napr. tento http://www.baby-land.sk/Golfovy-kocik-Caretero-...
Ja mam golfac chipolino riva,ale pouzivam ho len na take kratke trasi a po nakupoch,ma striesku,ktora sa da predlzit,da sa polohovat,stal 80e takze cena super,ale ma dvojite kolieska a tlacit musim dvomi rukami.Ja som spokojna,ale na daleke trasi sa nehodi,ale do auta super.A este sklada sa ako dazdnik a vyzera pekne.Moje ocakavania splnil,mne islo hlavne o polohovanie a o striesku 🙂