ahojte baby mate tento kocik ? ako sa vam s nim chodi po sk cestach ? rozmyslam nad kupou lebo mam vysoke dieta. A obavam sa tych malých koliečok.
super a cesta k hradu alebo polnu cestu zvladnu ? a ako to je cez zimu ?
a ked to nedaju to co sa idu rozpadnut ci co 😀
@july0 bude to s ním náročné prejsť takú cestu, zlomiť sa nezlomia. Neviem aká je cesta k hradu a na poľnú cestu by som ho nebrala. Cybex má skladné kočíky s väčšími kolesami
@denkabemommy praveze cybex predavame mam ho ani nie jeden rok, je mu malý och no potrebujem najsť balios s 2023 a najst rozmery chrbtovej opierky
@july0 no joolz je skôr cestovný kočík, takže na naozaj mestský terén. Balios s som mala, ale 2018, myslím, že rozmery nezmenil, vojde tam dieťa tak do cca 100cm, 2.5-3r dieťa
@july0 merali ho na Trendy Baby cz vo videu, najdes na ich YT nejak okolo februara tohto roku, my sme aj so Cybex Eezy S+2 odjazdili s malym do 3 rokov a aj polne cesty alebo mierne namrznute chodniky
@denkabemommy fu syn ma 90cm a ma 20 mesiacov
@july0 tak už ostáva pozrieť len klasiky ako oyster zero, petite&mars alebo valco, tie sú také väčšie, že sa tam aj 4r dieťa vyspí, keď treba 🙂. Lebo joolz je veľký ale tie kolieska sú naozaj skôr na chodník, než na poľnú cestu, vlastne si ho na poľnej neviem ani predstaviť 😅, by som tam prišla o nervy pri tlačení
@july0 kočík je super, samozrejme, že tie kolieska nedajú neviem akú cestu, ale bežné chodníky, aj tie rozbité zvládol bez problémov