Ahojte mamicky, mate niekto tento golfovy kocik, ako ste spokojne? vdaka
ja som ho nakoniec objednala tak uvidim aky bude....
potom napiš 🙂 možno ako jedinu pre mna chybu krasy ma tú, že ma golf. palice, myslim že ručka vkuse, ako to má Easy go Virage, sa lahšie ovlada, teda jednou rukou.
hej tiez by som radsej spojenu rukovat ale vtedy sa zase kocik neda zlozit na harmoniku...resp myslim ze su take kde sa ta rukovat nejako zlomi ale ktovie aku ma potom zivotnost a pevnost...
Tak ako,uz so ho vyskusala? 🙂
@awina uz som sa chystala napisat ;) pouzivam ho cca 3 tyzdne a som s nim celkom spokojna aj ked je to moj prvy golfac tak nemam s cim porovnat. dobre sa ovlada, zvladam to aj jednou rukou, nie je to velmi pohodlne ale da sa to na kratku dobu ked potrebujem nieco zjest abo telefonujem...zda sa mi aj celkom pevny a stabilny akurat ked idem po nerovnom terene tak ho musim dost korigovat aby neubiehal do bokov ale to je asi tym ze predsta je to lahsi a uzssi kocik ako sportaky. trosku mi vadi ze chrbtova opierka sa mi zda kratka, takze na spanie pre mojho velkaca (88 cm) len vynimocne. strieska je fakt super, sklopit sa da uplne az k madlu aj pri polohe lezmo. este mi vadi ze madlo nie je z plastu ale je potiahnute latkou. da sa to sice odzipsovat ale komu sa to bude chciet stale prat takze sa to bude horsie udrziavat. farba je sytejsia ako na obrazku, myslela som ze bude bledo tyrkysova ale zvykla som si. takze zatial nelutujem ze som ho kupila... uvidim casom ci ta kvalita stala za tie peniaze. uz ma nic nenapada, tak sa kludne pytaj ak ta este nieco zaujima ;)
@saphyra dobry vecer, mam 174 cm a uchytky su v dobrej vyske pre mna... manzel ma 189 a tiez sa mu dobre drzia takze si myslim ze vam bude vyhovovat tiez...napr co som mala sportovy peg perego book plus pri nom by som prijala vyssie uchytenie....
@fresa Dakujem krasne za odpoved... Takze zatial ste spokojna? pomer cena=kvalita? Je dost stabilny, aj napriek tensej konstrukcii? a co jazda s kolieskami? aretacia? nie je velmi rozhrkotany? Planujeme dovolenku, a velmi sa mi pozdava ta predlzena strecha... no mam trocha obavy z kolies, ale v podstate, ved v piesku s nim budem len chvilku🙂 Opierka sa neda uplne sklopit, vsak? neprekaza to? Dakujem
@saphyra zatial som spokojna....je stabilny podla mna a kolieska zatial nehrkaju, toho som sa ja tiez trochu obavala ci nebudem ako hrkalka ale je to v pohode... uvidim casom ako to bude s kvalitou.... ovlada sa super aretacia je dobra....kolieska su male ako pri vsetkych golfacoch takze v piesku to asi bude trochu tazsie ale isla som s nim po strkovej ceste raz a presla som v pohode...myslite opierku chrbta? da sa sklopit uplne do lahu.
Ja som nakoniec objednala ten virage,tak som zvedava,je dost problem ho zohnat,a qle nakoniec som nasla tak dufam ze pride cim skor.
Ties uvazujem nad kupov a ako vydim uz presiel nejaky cas ako ho mate vy a chcrm sa opytat na tie kolieska ci nehrkocu ?
Nie kolieska nehrkocu,zadne vobec a predne velmi malicko,ked je teren velmi zly,hrbolaty.
Takze to mozem brat ze ho odporucate ? Lebo je nadherny
Ja mam ten virage, ruzovo sivy.pouzivam ho cca pol roka,je lahky,dobre sa s nim manipuluje,nehrka.
Ahojte mamičky, máte niektoré skúsenosti s kočíkom Easy go quantum?? Ak áno prosím napíšte mi nejaké recenzie, nikde nič neviem nájsť ☹ Ďakujem
baby , moja recenzia na nitro, vlastnim ho od 4/2015 a som max spokojna, pre mna je dolezite ze maly sa v nom pohodlne vyspi ak sme niekde na vylete, je uz v skolke takze neriesim velmi casto spanok len teda na vyletoch a dovolenkach, ide do lahu polohovat , ja by som povedala do uplneho lahu.
-ma priestranny kosik, uplne super dlhu striesku, naozaj netreba riesit ziadne clony letne/ zimne( dooky apod )
- nehrkoce, naozaj nehrkoce ani po skoro roku, a to sme ho vyuzivali aj v lete v zime
- je skladny a predne kolieska viem dat dole za par sekund jednou rukou , cize ho napracem aj do kufra maleho mestkeho auta
- velmi velka vyhoda pre mna je jeho udrzba, neviem ako to robia ine majitelky ale ja tento kocik dokazem rozobrat a na totalku vycistit za hodinu, odpojim striesku , dam do vane, tekutym prachom na pranie ponatieram, posucham, necham posobit a osprchujem, uterakom vysucham a dam vyschnut, kolieska odpojim osprchjem, nasadim, poutieram kontrukciu, chranic madla, kosik a chranic na trakoch suchnem s beznym pradlom aj do pracky a sedacku povysavam a vlhkou handrou , ,vytepujem ,,. kocik je ako novy .
- jedinu nevyhodu vidim ovladanie s porovnanim so sportovym kocikom, nikto nech necaka ze golfka je sportak , napriek tomu je spomedzi inych ovladanie prijatelne....
Mozno by sa mi pacilo ak by sa strieska dala kupit samostatne, cize by sme mohli menit farby ale to je len vec dizajnu nie praktickeho pouzivania 🙂
a zabudla som napisat ze cena je prijatelna ! a podla mna je aj pekny 🙂 🙂
@marllenka latte musi byt luxus ja mam tu modru taku slabunku, je stale spinavy 🙂 ale lahko cistitelny, pred tyzdnom som sedela na kave s kamoskou a mi povedala ze ten moj kocik vyzera ako novy, ze ako keby som s nim sla z predajne prave, naozaj vycistite lahko , a latte je bledohneda, podla mna to nebude vobec vidiet na nom ako na tom bledo modrom co mam ja
Tak sa k vám idem pridať aj ja🙂 mňa by tiež zaujímalo ako je to s kolieskami. ..či sú umelé alebo gumené. ..ako sa s nimi manipuluje? Dakujeem
Kolieska sú akoby penové,nie gumené. Používam ho už rok a som spokojná,ja mam ten virage,kupovali sme najmä kvôli veľkosti,máme malé auto tak aby nám tam vošlo 🙂 nemôžem povedať že by som ho opäť nekúpila,ale určite by som ho trošku vylepšila 🙂 pridala by som viac polôh skladania strechy, a opierka chrbta nejde úplne do rovného sedu,inak som max. spokojná,najmä čo sa týka ovládania,ide veľmi ľahúčko.
Ženy prosím vas taka otázka - je lepšie kupovať dvojkolieska v predu alebo to jednokoliesko ??? Mam dilemu či to niesu príliš tenké kolieska lebo potrebujem Kočik využívať aj po kamienkoch a dlažbovej promenáde v meste
@magg424 tak nakoniec som si kupila nitro ale farba fuchsia... 🙂.... som v celku spkojna..aj ked teraz na neho pozeram zda sa mi ku mne vysoky. meriam 161 cm..ale navdi zvyknem si..ale co ma najviac zaskocilo, ze mala je v nom akurat a to ma 74cm.... vase dietatko sa v nom v pohode vyspi...? nevisia mu nozkky? ci ako?.. dakujem
@marllenka ja som si ho tiež objednala tak moja dcérka je už väčšia , dufam že jej bude dobrý Kočik ak vam je akurát ☹
@marllenka
@infrablue1 baby maly ma 90 cm , ako som pisala spanok mame len obcasny v kociku a teda ked uz zaspi tak ho vyzujem a v pohode spi, samoska ze nohy ma dlhsie ale ked si spravi pohodu tak sa vyspi
ja premýšlam nad týmto a Easy go Virage, len sa neviem rozhodnúť ktorý, tiež by mi pomohli skúsenosti mamičiek. 🙂