Ahojte,
chcela by som Vas poprosit,mate niektora skusenosti s tymto kocikom? http://shop.babetkovo.sk/index.php/vyber-podla-... Nikde nemozem najst na neho nejake recenzie 😒 pripadne nieco podobne s cim ste spokojne 😉 Dakujem
ahoj,dakujem ze si sa ozva 🙂 ako dlho ho uz mate a ako si s nim spokojna?
ahoj my sme ho kupili pred mesiacom, odvtedy sa denno denne vyuziva 😉 miesta je v nom dost, da sa dat uplne do lahu, maly sa v nom bez problemov vyspinka, nakupny kosik je dost velky, vyska rukovati je tak akurat, ja mam cca 170 cm, daju sa este trochu vysunut...len na rozdiel od inych golfacov ma vpredu len po jednom koliesku, to neviem, ci je lepsie alebo horsie 😒 ...inak my mame ten hnedo oranzovy, krasne farby, v kamennom obchode stal 119.90
@dominikaa ahoj ja mam taky kočiarik v modročiernej farbe, som s nim max spokojna, ľahko sa s nim manipuluje. Môj maly ma 14kg ale nosnosť je do 18kg tak kym ho nerozpara ho využijeme 😅
jedina nevyhoda tohto kočíka a možno aj inych golfačov je ak zavesiš na neho ťažku tašku sa kočík prevalí.
A ďalšia nevyhoda je, že nepredavaju ho s plaštenkou iba s nanožníkom. Ja som plaštenku kupila univerzalnu a v pohode sedí. Inač kočík je skvely.
Ahojte, uvazujem nad tymto kocikom, mam taku otazku, o kociku Easy go LOOP som citala, ze zadne koliska su blizko seba, ze do nich zakopavaju, ako je to pri Picase od baby point? Bez problemov sa da chodit?
Nikto s nim nemate skusenosti? ☹