Ahojte viete mi odporučit dobry golfovy kocik do cca 100€ pre dievčatko. Dcerka ma rok a pol. Športovy nam uz dosluhuje a moc ho uz ani nevyuzivame ale chceli by sme golfovy na vylety. Chcem nieco priestranne aby sa tam dcerka citila dobre popripade si tam aj pospala ked budeme dlhsie vonku.
Viem ze tu bola kocikova poradňa ale neviem ju najst a davnejsie som polozila tuto otazku a neodpisal mi nikto
. Prosim všetko okrem kinderkraft tuto značku nemam rada a neverim mame od nej športový kocik a uz sa dva krat reklamoval.
Dakujem 🙂❤️
@veronikanika28 ja sa len pripnem, tiež mame kinderkraft a ide už tretí krát na reklamáciu (snáď vrátia už peniaze ). A obzerám sa po novom kočíku, hlavne na výlety
@lenuska9999 ja mam akurát na reklamacii a nesplnili lehotu 30 dni. Tak pisali mail ci to chcem predlzit o 14 dni alebo peniaze späť na ucet. Museli sme kupit samozrejme uz pocas prveh reklamacii iny kocik.. kinderkraft mame z mall a dufam ze buduci tyzden budem mat uz peniaze na ucte 🙂
@veronikanika28 mne poslali 2 krát celý nový kocik a aj tak sa stále niečo polamalo.. katastrofálny je. Už na tretí krát mi myslím musia vrátiť peniaze , tak dúfam,že tak urobia
Pripnem sa