Ahojte žienky...chcela by som si kupiť tuto buginu...je dosť draha ale strašne sa mi pači...moje lasky maju už skoro 2 roky.Mate ju niekto?
@maminkakp co sa tyka funkcnosti tak nemam ziadny problem...paradne sa zlozi, kosik je dobry aj fusaky na zimu su paradne...ja mam skor problem, ze moji drobci su veeelky..a mam pocit ze su v nej velmi natlaceny..ale to je problem celkovo bugin. cize som sa tesila ako ju budeme pouzivat ..lebo je kraaasna, ale v kociku je im lepsie..pouzivam ju ked ideme niekam autom..je skladnejsia 🙂
praveze neviem v akej predajni ho ani maju...
@maminkakp ja mam tento ale v tom krokodilovom prevedeni a mam ho ako druhy kociar .... ale nestazujem sa v nicom vojdem kde chcem aj do uzkych vytohv lebo sa da troska zlozit aj ked drobci sedia dnu torsku sa zmensi ich to trosku pritlaci k sebe a vojdeme ;)....kosik nakupny je fajn, ovladanie tiez fajt....ja ho pouzivam zo zablokovanymi prednymi koleiskami aby sa dal ovlaadat aj jednou rukou....moji maju teraz 18m a v pohode aj do fusakov vojdu ale ako rvavim je to druhy koick...skor na take kratke vybeh do obchodu a na ihrisko...pokial idem na dlhsie ma iny kocik kde su viac kryti pred vetrom aj slnkom a kde je pohodlnejsie sedenie...ale ked pises ze uz mate 2 roky tak asi uz viac chodia ako sa vozia takze si myslim ze by vam mohol posluzit...ale treba zvazit aj fakt ze ak ho chces vymenit za klasicky kocik tak zima na to nie je vhodne obdobie ....ako pisem nechrani pred vetrom a s takymi malymi kolieskami v snehu to asi nebude hracka hlavne ak ti v nom bbudu sediet dvojky ;D
@maminkakp ahoj ja ju mam..ale je pouzivana a najviac je to vidiet prave na obrazkoch na fusakoch...su tam ako keby vypadnute casti..v pripade zaujmu poslem foto...a nie je presne rovnaka..ja ruzovo - modra
..kazdopadne je pouzivana a je to vidiet..ani som este neuvazovala o predaji..tak pisem len tak, ze mam ju 🙂 http://www.enikibeniki.sk/kategoria/kociky/koci...
tu je link na tu moju 🙂