Golfky Bumbleride Flight

angel22
6. apr 2010

Baby hladam golfky na leto, nieco male, skladne, lahke a hlavne aby to malo rukovate dost vysoko aj pre mojho manzela. Cenovy limit som si sice dala 150, ale toto je silny argument: http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=8226198 😅 Co na to poviete???

angel22
autor
7. apr 2010

Nie nie, toto je novinka, vsimni ze ten flight ma golfove palice a flyer ma spojenu prehadzovaciu rucku. 😉 Bohuzial pre mna, mi predajca napisal, ze priemer koliesok je len 13cm. ☹ Takze vypadava z hry co je skoda, lebo sa mi velmi pacil.

ooxy
15. apr 2010

kocik sa vola flite 🙂 mne sa paci, ja mam bmb indie twin...ale som s touto znackou velmi spokojna...ja by som do toho sla 🙂
asi tazko ho asi este niekto bude mat, ale vyzera lahky, maly, sikovny...

oraia
6. máj 2010

aj mne sa velmi paci ...ale tiez sme ho nakoniec zavrhli pre tie drobne kolieska ☹

safs
7. máj 2010

baby aj mne sa prevelice paci, len mi pls vysvetlite, co za technicky problem mozu sposobovat male kolieska 😕 doteraz ma vobec nenapladlo riesit priemer koliesok 😒

oraia
7. máj 2010

safs...pocitis to na akomkolvek sebemensom nerovnom povrchu, obvikle v mestach uz je vsade zamkova ci aka to je dlazba a s malymi kolieskami je to brutal ....a to nehovorim o zlych chodnikoch a cestach... a vobec nie v zime o snehu, ak mas na zle pocko druhy kocik tak v poho, je to vyslovene prechadzkovy kocik na leto ,na uplne hladky povrch......aj ked straaaasne sa mi paci, viem ake cesty vsade v okoli mame ☹ ....cim mensie kolieska tym je to horsie, kocik skace, kolieska sa rozhrkaju a chuuuda roztrasena babo v kociku 😖