Golfky Bertoni či Espiro? Ktoré sú lepšie?

bobocka
12. jan 2011

zdravim maminky.rozmyslam,ze malemu kupim na jar golfac.celkom ma zaujali tieto dva kociky http://shop.aladdin-kociky.sk/index.php?main_pa... a http://www.babymania.sk/index.php?lang=&l=s&p=_... .mate s mini prosim nejake skusenosti? ktory by ste vy odporucili?dakujem za kazdu odpoved 😉

anna1980
4. jún 2012

@bobocka ahoj...chcela som sa opýtať ako si sa rozhodla... mam podobný problém a neviem sa rozhodnuť ....dík za každe info 🙂

bobocka
autor
4. jún 2012

@anna1980 joooj,to bol stary problem a vyriesil ho espiro magic 4.velika spokojnost.kosik bol mensi v porovnani s tym co som mala na predoslom kociku,ale s espirom som ozaj spokona bola.bol to lahky,velmi spratny kocik a hlavne velmi priestranny,teda maly sa tam mohol valat kolko chcel,nebol tam ako sardinka 😀 mali sme ho cca rok pri dennodennom pouzivani a stale vyzera velmi dobre a to som ho vobec nesetrila 🙂 teraz uz drobec beha sam,ale ked sme boli na vylete v pesti,tak sme ho brali a velmi dobre posluzil 😉

anna1980
4. jún 2012

@bobocka Ďaujem za info.... chcem si kupiť príručný kočik do auta tu z MK ....espiro magic 3 (tam sa asi nedaju polohovať nožičky a na 4-ke už asi ano...či? ) ..

bobocka
autor
4. jún 2012

@anna1980 myslim,ze aj na trojke sa daju(opytaj sa predavajucej).tam pod podlozkou na nozky je akoby zrolovana snura konciaca suchym zipsom a ta sa potom odroluje a pripne o mandlo a tak tu podlozku na nozky zdvihne.espiro sa velmi rychlo sklada a je lahky,teda maminka nema najmensi problem ho hned zlozit a do kufra auta dat.fakt v tomto je skvely 😉 teda ja som spokojna bola velmi.jedina nevyhoda je,ze ked mas dietatko v lahu,tak je tazka pristupnost do kosika,jedine ak z boku,ale inak som bola velmi spokojna 🙂 a drobec tiez.mne sa velmi pacilo to,ze ten kocik je pre dieta priestranny,no v podstate konstrukciou je spratny,tieto dve veci sa velmi dobre doplnaju.a po roku je naozaj stale vo velmi dobrom stave,urcite v buducnosti vyuzijem 🙂a cena je velmi prijatelna 🙂

anna1980
4. jún 2012

@bobocka ďakujem za info.... 🙂 si milá

bobocka
autor
4. jún 2012

@anna1980 zamalicko.ked budes mat akekolvek otazky,kludne sa pytaj 😉 rada poradim 🙂

beruska113
4. jún 2012

Ja som mala espiro magic 4 a bola som spokojna. Super ovladanie,spojena ručka, kvalitny a neblednuci potah, lahke skladanie e mini rozmery po zloženi. Jedine menší košík, ale to je detail.

mimisk
5. jún 2012

@anna1980 myslim ,ze kvalitou je lepšie espiro zatial ame nemali žiadné reklamacie na tuto znaćku, čo viem zakazničky sa sťažovali na bertoni

anna1980
5. jún 2012

@mimisk Ďakujem za info....🙂 zatial čo som čitala tak to Espiro magic vyzerá v recenziách najlepšie....pozerala som si podobné kočiariky (vyzorovo) tak tento je zatial asi jednička.... teraz zvažujem či 3alebo 4ku a najradšej by som bola keby mal spojenu ručku len to som videla na poľs. int.obchodikoch.... 🙂

anna1980
5. jún 2012

@beruska113 a kde si kupila so spojenou ručkou? ja som to videla na nete len v poľs. int.obchodikoch.... 🙂 je to poľský kočiarik?????

beruska113
5. jún 2012

@anna1980 u Akaddina v Hlohovci, ale to bolo 1,5r dozadu.