Prosím poraďte! Neviem sa rozhodnúť medzi Quinny Zapp extra, Gesslein Buggy SI a Peg Perego (SI, P3 a switch)
Malý má rok a na jar by som chcela už golfáče. Peg Perego sa mi síce páči, ale ja aj manžel sme dosť krpatý a golfové rúčky na nich sú pre nás vysoké aj keď sú dané úplne najnižšie, preto som pozerala Gesslein, nakoľko rúčky sa dajú otáčať a quinny je veľmi pekný rúčky sú pre nás akurát, ale bojím sa tých koliečok a ako sa bude vychádzať a schádzať z obrubníka a či nebude cítiť pod nimi každý kamienok, ale to sa bojím všeobecne pri koliečkach na golfáčoch. V tomto má ževraj ten gesslein špeciálne koliečka. Vôbec sa neviem rozhodnúť :(
No musím ho ísť omrknúť, lebo ten jediný som ešte nevidela naživo a neodskúšala 🙂 Ty si pre neho tuším už riadne navnadená 🙂 Ale u mňa tiež zatiaľ asi vyhráva. Uvidím aké nedostatký na ňom nájdem, keď ho vyskúšam aspoň v predajni 🙂 Ale od PP som už troška odradená, ale väčšina ho chváli.
@jenny1988 no ja som mala Peg - pergo a nedam na neho dopustit .. .keby mam mat este jedno dieta ,urcite kupim zas len tuto znacku ... ani ja s manzelom nie sme bohvieako vysoky,ale rucky boli max pohode ..bol lahky v pohode som ho sama bez pomoci vynasala denno denne na tretie poschodie ( nemame vytah ) ,lahko sa cistil .. no ja nemam voci nemu jedinu vyhradu 😉
A kolieska sú na ňom aké? Nehŕkali? Ako viem, že PP sú kvalitné kočíky, mali sme hlboký kočík PP a fakt je to kvalita! Len proste ja mám 157centi a troška mi vadí tá výška tých rúčiek, ale to by som niak prekusla a myslím, že časom by som si aj zvykla. A ako sa prosím ťa riadil jednou rukou? Dalo sa? A keby som sa aj rozhodla pre PP, tak neviem či SI alebo P3 alebo switch... jááj ešte mám síce do jari čas, ale bude to ťažké rozhodovanie 🙂
@jenny1988 no ja som na kolieska pouzivala taky silikonovy sprej (dostat ho v predajni kde sa kupuju auta ) ,ten som pouzivala hlavne pred zimou ,a na jar .. tak kolieska nijak nevrzgali ani nic pod.
Ja mam 165 ,takze tiez ziadna slava ,ale rucka bola v pohode .. jednou rukou sa dalo tiez v pohode ,dokonca aj na obrubnik ...
ja som mala peg - perego pilko P3 ,co mal aj ten stupienok pre surodenca ,co som vyuzivla o 106... 😀
Ďakujem za radu 🙂 Peg Peregu som naklonená jedine kvôli kvalite a to, že som ešte nikoho nepočula sa sťažovať naň, ako keby nemal žiadne nedostatky 🙂
@sunny1112 ,
@jenny1988 no neviem ja som PP aj v zime ,b pohode zvladol aj furu snehu ,kolieska ani raz nestrajkovali .. a to som ho normalne pouzivala denodenne po cele 3 roky .. a ked som ho predavala ,mi cca po pol roku pisala ta co ho odo mna kupila ,ze taky perfektny kocik v dobrom stave este nevidela .. 😉
jednoznacne pliko alebo pliko switch... to su najlepsie golface 😉 a kuk do bazaru, je ich tam dost na predaj a jedna kocka predava switcha, s ktorym bola raz vonku 😉 (poznam ju 😉 )
gesslein je ovela uzsi a tazsi a horsie zlozitelny...
quinny zapp zas nie je na caste pouzivanie...
zapp, pliko, pliko switch som mala (teda switch este mam...) a gess mala kamoska 😉
najlepsie a najpredavanejsie golfky na svete su pliko... skratka fici vsade, vzdy sa vyskytne niekto, kto s nim nebude spkojny... ja som maximalne narocna na kociky a radim pliko medzi prvu trojku najlepsich kocikov, vyskusala som ich uz straaasne vela (ani nejdem pisat cislo, kuk moj fotoblog, ale nie su tam vsetky)...
a pliko sa robi dobrych 20 rokov, cize chyby sa uz vychytali 😉
Ako pise @tilly. My mame quinny buzz a do auta quinny zapp (xtra nechcem kvoli skladnosti - uz musis osobitne davat dolu sedacku a podvozok, to je na NIC). Pri dcerke sme mali pliko a tiez som bola velmi spokojna. Velmi prakticky. Len design mi tentoraz neucaroval 🤐
ja mán pp pliko p3 zatial síce asi 3 mesiac ale zatial maximálna spokojnosť a aj malej sa tam velmi páči 🙂 🙂
ja mam PP switch a som spokojna. kedze som ho chcela pouzivat od narodenia, tak mi velmi vyhovovalo, ze sa da sedacka otacat v oboch smeroch. Lahko sa manevruje, v pohode zvladol aj sneh, da sa skladat so sedackou aj bez a v oboch smeroch... snad nam dlho vydrzi. Zatial ho mame len 3 mesiace. A dcerka sa tiez rada vozi na tom stupienku pre surodenca.
@jenny1988 jednoznacne gesslain 😀 😀 😀