Golfáče Cosatto You 2. Máte skúsenosti?

mafinka2202
22. nov 2010

🙂 Ahojte maminky dvojičiek.
Je tu strašne množstvo diskusií, no ako nováčikovi sa mi veľmi ťažko zapája. Preto by som sa chcela opýtať či nemáte niektorá skúsenosti s golfkami Cosatto you 2. Je to kočík, kotrý mi veľmi padol do oka, no mám z neho zároveň veľké obavy a to najmä kvoli blížiacemu sa snehu. :o)

andysok
11. sep 2011

@mafinka2202 Dobry den, chcem sa opytat ak mozem, akurat sa rozhodujeme tiez kupit na jar tento kocik, kupovali ste ho na koniec? dakujem Andrea

mafinka2202
autor
12. sep 2011

Dobrý deň prajem Andrejka,

áno kúpili sme ho a asi pred týždňom som ho už nahodila aj na predaj. Kočík bol super, nedá sa síce porovnávať s kalsickým, my sme mali bumbleride a to bol pán kočík. Sú to golfáče a tie sa ťažkomanévrujú s jedným dieťatkom a nie to ešte s dvoma.
No svoj účel splnil, potrebovali sme ho mať len v prípade núdze, lebo naši už v kočíku byť nechcú, no ked sa niekam potrebujem rýchlo presunúť, moc sa ich nepýtam. My sme ho kúpili vo februári a od marca sme v jasličkách a ja v práci, aj preto ho v podstate vôbec nevyužívame a len stojí a zapadá prachom. Preto ho predávame. Inak je super, má aj teplé nánožníky a mojim dvojičkam sa na nich najviac páčil klokaní vačok, kam si mohli skovať ruky, lebo neznášajpú rukavice. 🙂
Od kiaľ Ste? Ak by to bolo v okoli Senca, môžte si ho prísť vyskúšať a potom sa rozhodnúť, či Vám bude vyhovovať.
Maťa

andysok
12. sep 2011

@mafinka2202 ďakujem akurát som Vám posielala internu postu ja motak nevsimla som si že ste reagovali tu ;) dakujem