🙂 Ahojte maminky dvojičiek.
Je tu strašne množstvo diskusií, no ako nováčikovi sa mi veľmi ťažko zapája. Preto by som sa chcela opýtať či nemáte niektorá skúsenosti s golfkami Cosatto you 2. Je to kočík, kotrý mi veľmi padol do oka, no mám z neho zároveň veľké obavy a to najmä kvoli blížiacemu sa snehu. :o)
Dobrý deň prajem Andrejka,
áno kúpili sme ho a asi pred týždňom som ho už nahodila aj na predaj. Kočík bol super, nedá sa síce porovnávať s kalsickým, my sme mali bumbleride a to bol pán kočík. Sú to golfáče a tie sa ťažkomanévrujú s jedným dieťatkom a nie to ešte s dvoma.
No svoj účel splnil, potrebovali sme ho mať len v prípade núdze, lebo naši už v kočíku byť nechcú, no ked sa niekam potrebujem rýchlo presunúť, moc sa ich nepýtam. My sme ho kúpili vo februári a od marca sme v jasličkách a ja v práci, aj preto ho v podstate vôbec nevyužívame a len stojí a zapadá prachom. Preto ho predávame. Inak je super, má aj teplé nánožníky a mojim dvojičkam sa na nich najviac páčil klokaní vačok, kam si mohli skovať ruky, lebo neznášajpú rukavice. 🙂
Od kiaľ Ste? Ak by to bolo v okoli Senca, môžte si ho prísť vyskúšať a potom sa rozhodnúť, či Vám bude vyhovovať.
Maťa
@mafinka2202 ďakujem akurát som Vám posielala internu postu ja motak nevsimla som si že ste reagovali tu ;) dakujem
@mafinka2202 Dobry den, chcem sa opytat ak mozem, akurat sa rozhodujeme tiez kupit na jar tento kocik, kupovali ste ho na koniec? dakujem Andrea