Ahojte , momentalne riesim problem... kupit golface babypoint alebo moon ... co myslite ?
A este jedna vec , ked moon tak buggy fit 3 wheels alebo buggy kiss 4 wheels ... co by ste poradili?
Kazda rada sa ceni ...
🙂 😉 😉
ja mam moon a zatial som spokojna velmi
Ninocka, ten moon mas na 3 kolesach alebo 4 .....
Tak my máme Marka, jelikož když jsme kupovali golfky, tak Moon nikde nebyl a jsme maximálně spokojeni. Oba kočárky jsou k nerozeznání a liší se jen v detailech a v barvách.
Navíc tyhle golfky dělají ještě 2 další firmy - Espiro - Magic a Chipolino - Omnia.
Golfky máme už od jara a využíváme je jen na výlety nebo rychlé přesuny a do města. Ze začátku dost skřípaly, ale po promazání silikonovým olejem ani jednou nezaskřípaly. Skřípá i Moon a je to prý díky té véčkové konstrukci.
Co oceňuji je hlavně prostor v kočárku, jelikož máme velké dítě a v tomto kočárku je mu moc fajn.
Do košíku se nic nevejde, jen maličkosti a pokud dítě spí je do kočíku problém se dostat.
Golfky jsou lehoučké a velmi skladné, velmi rychle se složí a rozloží.
Nejdou napolohovat nožičky pro spaní, ale to nám neva, jelikož malej spí v kočárku vyjímečně a max. 30-45min. Záda se mi zdají ne moc pevné, ale dá se to vyřešit koupí vložky do kočárku od Emitexu nebo na MMB to některé maminky i šijí na zakázku.
Buggy fit je se 3 kolečky a buggy kiss se 4 kolečky.
a tady je diskuze přímo o Moonu Buggy:
https://www.modrykonik.cz/forum/show.php?vThrea...
lendy 1 , citala som tam, ze moon mal nejake uzke nanozniky... tento babypoint ma dost velky nanoznik ?
janka5861, mě se zdá takový normální, že se tam vejde klidně i s dekou nebo možná i s fusakem (ale nezkoušela jsem to, jen to hodnotím podle pohledu, když ten nánožník přidělám na kočár), já ho teda ani nevyužiji, jelikož na podzim a v zimě budu jezdit se sporťákem. Ale Moon má 2 druhy nánožníků, jeden je hodně praktický, že má rozepínání na zip přímo uprostřed toho nánožníku a ten druhý to nemá.
Baby aké máte naázory na babypoint mark 4????? 🙂
Niki ja ho mam a zatial som spokojna 🙂 Co by si potrebovala vediet???
Do nánožníku Moon bez zipu jsem dala fusak Emitex, tak malý určitě není. Je i trochu vyteplený. Byla jsem spokojená.
ahojte mam tiez problem aky kupit kocik.tiež sa mi lubi babypoint ,mark3,alebo lira3,coletto vinci3.poradite aj mne dakujem. aky je rozdiel medzi babypoint a moon?
Vie mi niekto poradiť ako upevniť slnečník na babypoint mark 3.. ráno som to skúšala, ale tá tyčka je všade napevno s látkou, neviem to tam napasovať...
Ahojte, my sme mali baby point mark 4 - čierny a bola som úplne spokojná...je velmi šikovný a najviac sa mi osvedčil rozopínací fusak na kočíku, takže som ho v zime nemusela dávať ani dole....Teraz ho už predávam, keďže malý mi v kočíku už nechce byt....Tak ak by niekto mal záujem, mám ho aj tu v bazáre 😉
Ahojte baby.Chcem sa Vás spýtať či nemáte niektorá záujem o kočiar Moon buggy fit.Je používany,vo výbornom stave ja som si ho objednala ale je ciklamenovo čierny a ja mam chlapčeka a takáto farba sa mi veľmi nehodí,pre dievčatko je krásny.Keby ste mali niektorá záujem tak sa ozvite.Ale inač je perfektný .
Ahojte, mozete mi napisat do kolko kg a do akeho veku su moon a mark 3 vhodne? Chcem si niektory z nich kupit, moj maly ma rok a pol, 14 kg. Velmi sa mi pacia tieto golface, len sa bojim ako sa budu so 14 kg ovladat...
Dakujem 😉
baby je tento kočík skladný?mám 1,5r.dcéru a neviem či nekupit len fatk nejaký uplne lahký kočík typu cam portofino...tento sa mi moc páči..malá v kočíku už dávno nespáva...dobre sa vám s ním manipuluje?košík je dost velký? a nánožník?vypadá to ako fajn nápad ten zips..dakujem 🙂
ešte jedna otázka..aké tašky na kočík používate?či nosíte len kabelky cez plece?
kupim moon buggy Kiss 4Wheels, najlepsie cierny (pre chlapceka), nepredavate niekto?
@valika_val Ahojky, nevím tedy zda už sis kočárek Moon buggy kiss koupila, ale jestli mohu poradit - tedy z mé zkušenosti raději né. Nedávno jsme ho vyhodily neboť už bych ho v takovém stavu neprodala...Měli jsme také moon buggy kiss a cca ani né po půl roce uživání dcerka seděla stále více dozadu a jakby k zemi..prostě působil, jako by spadlý 😒 Což je velká škoda neboť po ostatních strankách byl supr - lehoučký v každém směru..supr se ovládal...Ale slyšela jsem, že prý kočárky Euro Cart jsou prý pevnější a vypadaj snad skoro stejně 😀 Také jsem si všimla, že Moon u těch kombinací maj takovou hrubší konstrukci - vypadá na pohled moc dobře i je možné, že už jsou díky té konstrukci kvalitnější..těžko říct...Holky prosím, jak jsou na tom ty kombinavané kočárky Moon např. S3 třeba Ocean..líbí se mi moc ta trojkolka 🙂 Jsou kvalitnější nebo se kazí? Popřípadě - jaké má chyby?? Za jakkoukoliv odpověď - mooooc děkuji!!! 😉 🙂
ahoj,ja som chcela Moon,myslela som že je kvalitnejší,ale nakoniec som kúpila babypoint mark(ani neviem prečo 😅 😕 😀 ),mám ho asi mesiac,a som veeeelmi spokojná ved v podstate,záruka je všade dva roky,tak keby volačo......ja nebanujem 😀